Newsroom

Newsroom

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην "Αγιά Σοφιά" (video)

«Και του χρόνου... σπίτι μας» εύχεται η ΑΕΚ με ένα βίντεο που δείχνει την ομάδα να παίζει μπάλα μέσα στο νέο γήπεδο της Ένωσης!

5a48bcec1dc52403688b4567

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να στείλουν από εκεί τις ευχές τους για το 2018, παίζοντας μπάλα στο χώρο που θα γίνει το γήπεδο.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ αναφέρει:

Τις δικές τους ευχές για καλή χρονιά με… «ευτυχισμένο 2018» αλλά «και του χρόνου… σπίτι μας» έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή τους, Μανόλο Χιμένεθ, πατώντας στον ήδη χαραγμένο αγωνιστικό χώρο της «Αγιά-Σοφιάς» με συγκίνηση και υπερηφάνεια!

Διέσχισαν με το πούλμαν της ομάδας μας τη Λεωφόρο Δεκελείας, επέστρεψαν στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας, ενημερώθηκαν για το πρώτο στάδιο των έργων που ολοκληρώθηκε και για το δεύτερο στάδιο που ακολουθεί με την ανατολή του 2018 και με την προτροπή του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα, αλλά και τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, έπαιξαν για λίγο μπάλα στο λασπωμένο τερέν!

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις ιστορικές στιγμές, αφού η μπάλα ακούμπησε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και παίχθηκε ποδόσφαιρο από την ομάδα μας για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια και το γκρέμισμα του πάλαι ποτέ «Νίκος Γκούμας» το 2003!

Λίγο πριν αναχωρήσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ευχήθηκαν καλή χρονιά για το 2018, αλλά «και του χρόνου σπίτι μας» ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή με φόντο την εκκλησία της Αγίας Τριάδας!

Τα δικά μας κάλαντα ακούστηκαν και πάλι μέσα από τον Ναό της ιστορίας μας!

Από τη γη των προγόνων μας! Aπολαύστε το video του ΑΕΚ TV!

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!


Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Θεσσαλία

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Ο μετεωρολόγος του ALPHA, Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για πολύ δύσκολες συνθήκες τη Παρασκευή και το…