H επιλεκτική ευαισθησία της ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη αστυνομικός που κλώτσησε γάτα, αλλά για την εγκληματικότητα σηκώνει τα χέρα ψηλά…

Μακάρι ο Θεοδωρικάκος να πρόσεχε τους Έλληνες πολίτες, όπως προσέχει τις γάτες

astynomikos gileko

Δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς σχηματίστηκε για έναν αστυνομικό στην Τρίπολη, ο οποίος ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας κλώτσησε προχθές το βράδυ μια γάτα.

Σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Την ίδια στιγμή , σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση ο Έλληνας νιώθει τέτοια ανασφάλεια λόγω της εγκληματικότητας. Το ποσοστό υπερβαίνει το 80% πανελλαδικά και το 90% στα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι δολοφονίες, οι βιασμοί και τα θηριώδη εγκλήματα, είναι πλέον μονόστηλα στις καθημερινές εφημερίδες. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι μακάρι ο Θεοδωρικάκος να πρόσεχε τους Έλληνες πολίτες, όπως προσέχει τις γάτες

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

marina satti xr

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

Να λειάνει τη διαμαρτυρία της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ…