Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Συρίας θέλει τον… Ζοζέ Μουρίνιο!

Μία εντελώς… «κουφή» πρόταση έχει στα χέρια του ο Ζοζέ Μουρίνιο, που παραμένει χωρίς δουλειά από τον Δεκέμβριο, όταν και απολύθηκε από την Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι στο στόχαστρο της… εθνικής ομάδας της Συρίας!

57021a6e1dc5247d738b488a

Ναι, είναι αλήθεια: η σπαρασσόμενη από τον ανελέητο εμφύλιο πόλεμο Συρία τα πάει καλά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας… ονειρεύεται τον Μουρίνιο στον πάγκο της εθνικής ομάδας για να την οδηγήσει στα τελικά της διοργάνωσης.

Βέβαια, είναι μάλλον απίθανο να δεχθεί μία τέτοια πρόταση ο Πορτογάλος τεχνικός, που πολλοί θεωρούν πια σχεδόν βέβαιο ότι από το καλοκαίρι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην επίσημη σελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Συρίας στο Facebook έχει αναρτηθεί η επιστολή προς τον μάνατζερ του Μουρίνιο, όπου αναφέρεται πως μετά από συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Συριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σαλαχουντίν Ραμαντάν, και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του ποδοσφαίρου της χώρας, «συμφωνήθηκε να σταλεί μία επίσημη προσφορά στους εκπροσώπους του προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο για να προπονήσει τη συριακή εθνική ομάδα ποδοσφαίρου».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους