Η εξομολόγηση της Τζολί για το πρόβλημα υγείας της και το διαζύγιό της με τον Πιτ

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Vanity Fair η Αντζελίνα Τζολί. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι η ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Μπραντ Πιτ, πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της την κατάσταση, αλλά και το γεγονός ότι διαγνώσθηκε με την ασθένεια «παράλυση Μπελ».

5979c5e01dc524683b8b46bb

Η Τζολί αποκάλυψε ότι, εκτός από υψηλή αρτηριακή πίεση, εμφάνισε και «παράλυση Μπελ», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της είχε «κρεμάσει».

«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο… μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», είπε η 42χρονη, που δήλωσε ότι χάρη στον βελονισμό ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα. 

Το διαζύγιο με τον Πιτ

Αναφερόμενη στο πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ είπε ότι τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016 διαψεύδοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή.

«Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας…», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τα έξι παιδιά του ζευγαριού υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Παραδέχθηκε όμως ότι ακόμη ανακάμπτουν από τον χωρισμό του ζευγαριού. «Όλοι μας απλά ξεπερνάμε από τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου. Δεν ξεπερνούν το διαζύγιο, αλλά από κάποια πράγματα στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πιτ για το διαζύγιο στο περιοδικό GQ Style, επεσήμανε ότι δεν της προκάλεσε έκπληξη. 

«Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο», είπε όταν ρωτήθηκε αν η επικοινωνία τους βελτιώθηκε. 


Η σχέση της με τον πατέρα της

Η Αντζελίνα αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Γιον Βόιτ, με τον οποίο οι σχέσεις τους για αρκετά χρόνια ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. «Ήταν πολύ καλός και έδειξε την απαραίτητη κατανόηση ως παππούς εκείνη τη στιγμή (…). Γνώριζε τους κανόνες του παιχνιδιού», λέει. «Μην τους κάνεις να παίζουν μαζί σου. Να είσαι ένας κουλ παππούς, δημιουργικός, να τους λες παραμύθια και να τους διαβάζεις βιβλία», τού είχε πει.