Newsroom

Newsroom

Η ΕΛ.ΑΣ σχεδιάζει… νέο πλέγμα φύλαξης στη Χαριλάου Τρικούπη για να προλάβει τρομοκρατική επίθεση στα ΜΑΤ

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα, φοβάται η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στις δυνάμεις των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια.

5a06cce41dc524552a8b470d

Μετά τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (6/11), με στόχο άνδρες των ΜΑΤ, ανάγκασε την ηγεσία της Αστυνομίας να σχεδιάσει μέτρα για να προφυλάξει τις στατικές δυνάμεις.

Η ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ έχει να κάνει ότι πιθανόν να υπάρξει και νέο χτύπημα μετά από αυτό του τον περασμένου Ιανουάριου σε αστυνομικούς στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπως και εκείνο της περασμένη εβδομάδας, από τον δράστη-ες, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σχέδιο αστυνομικής φύλαξης για τους… αστυνομικούς. θα περιλαμβάνει, περιπολίες με ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και ΟΠΚΕ, αλλά και περιπολικά, γύρω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό διότι από τη Χαριλάου Τρικούπη και κάτω (από την πλευρά των Εξαρχείων) η περιοχή δεν αστυνομεύεται μέχρι σήμερα και έτσι υπάρχει μεγάλη έκθεση σε κίνδυνο. Πρώτος στόχος πάντως είναι η πιο εμφανής αστυνομική παρουσία που θα λειτουργήσει, σύμφωνα με το σχεδιασμό, αποτρεπτικά. Δεύτερος στόχος είναι η πραγματοποίηση ελέγχων σε πεζούς και ύποπτα οχήματα. Σοβαρά έχει πέσει επίσης στο τραπέζι η πρόταση για τοποθέτηση αλεξίσφαιρων κουβουκλίων στο σημείο.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…