Η είδηση είναι η αθώωση μου στη δίκη με τη σύζυγο Στουρνάρα – Καλή τύχη κύριε Σαμαρά (video)

Δήλωση για την αθώωσή του στη δίκη με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα καθώς και τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ο Κώστας Βαξεβάνης.

5a9434211dc524b2168b4603

Ο δημοσιογράφος εξερχόμενος του αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων στο οποίο οδηγήθηκε μετά την παράδοσή του στις Αρχές εξαιτίας της μήνυσης Σαμαρά που ζήτησε να ακολουθεί η διαδικασία του αυτόφωρου δήλωσε: 

«Η είδηση είναι ότι αθωώθηκα στη δική με τη κυρία Στουρνάρα στο Εφετείο. Καλά θα κάνετε λοιπόν να το δημοσιοποιήσετε ως είδηση. Επίσης, θέλω να πω στον κύριο Σαμαρά ο οποίος δεν αντιμετωπίζει μια γενική κατηγορία μετά από μήνυση κάποιου τρελού για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά πολύ σοβαρές κατηγορίες στην υπόθεση της Novartis, καλή τύχη».

Ο δημοσιογράφος αυτήν την ώρα μεταφέρθηκε στη ΔΕΕ (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών) για να του πάρουν τα δακτυλικά αποτυπώματα, όπως ορίζει η διαδικασία του αυτοφώρου, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Εισαγγελία στην Ευελπίδων.




Αθώος ο Κώστας Βαξεβάνης στην υπόθεση με τη σύζυγο Στουρνάρα

Ο Κώστας Βαξεβάνης κόντρα στις Κασσάνδρες που προμήνυαν ότι θα κρυφτεί λόγω της μήνυσης Σαμαρά, έδωσε το παρών στο Εφετείο το πρωί της Δευτέρας, στη δίκη του με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα. 

«Είναι στη δικαιοδοσία του δικαστηρίου εν αναμονή της απολογίας του και δεν δικαιούται κανείς να τον συλλάβει», τόνισε η πρόεδρος του δικαστηρίου, που απομάκρυνε από την αίθουσα και την ομάδα των αστυνομικών οι οποίοι προφανώς είχαν έρθει για να συλλάβουν τον Κώστα Βαξεβάνη.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων αθώωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου 2018 το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη με πλειοψηφία 2-1 για όσα είχε αποκαλύψει αυτός και η δημοσιογραφική ομάδα του Hot Doc για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το δικαστήριο έκρινε ότι όσα είχε αποκαλύψει ο Βαξεβάνης ανταποκρίνονται στην αλήθεια, καθ’ ότι προέκυπταν μέσα από πόρισμα των αρμόδιων επιθεωρητών Υγείας.

Πρόκειται για μια ακόμα δικαίωση τόσο του Κώστα Βαξεβάνη όσο και της ίδιας της δημοσιογραφίας αφού προφανώς το δικαστήριο αναγνώρισε και το δικαιολογημένο ενδιαφέρον αλλά και το δικαίωμα του δημοσιογράφου να ασκεί κριτική σε δημόσια πρόσωπα όπως ο κεντρικός τραπεζίτης και η σύζυγός του.

Νωρίτερα και ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή Βαξεβάνη.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Έδρα, ο Κώστας Βαξεβάνης παραδόθηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά από την μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο Αντώνης Σαμαράς την Κυριακή το μεσημέρι, ζητώντας να ακολουθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Η μήνυση Σαμαρά 


Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο Κώστας Βαξεβάνης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια σατιρική εικόνα για τον Αντώνη Σαμαρά την οποία του είχε στείλει ένας χρήστης του twitter.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατά του δημοσιογράφου ζητώντας να συλληφθεί και να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. «Μετά την κυκλοφορία του Documento της Κυριακής που αποκάλυπτε πως στο σκάνδαλο της Novartis, υπάρχουν τρεις νεκροί και η υπόθεση αρχίζει να θυμίζει NOOR 1, αναγνώστης μου έστειλε φωτογραφία στην οποία εμφανίζει το Σαμαρά να λέει “όποιος ανοίγει το στοματάκι του θα έχει την τύχη του Μαυρίκου. Το αισθάνομαι”. Η φωτογραφία είναι από το βίντεο της προεκλογικής συνέντευξης του Σαμαρά όπου είχε πει το γνωστό “ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει το αισθάνομαι”», έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης στη στήλη του «Πανδωρικώς» στο koutipandoras.gr,

«Τη φωτογραφία αυτή ανέβασα στο Τουίτερ με τη λεζάντα “Λες;”, πρόσθεσε στο άρθρο του την Κυριακή ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη εδώ: Γαμώ το κεφάλι σου Αντωνάκη

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως… δεν έκλεισε μάτι για τον Παπανώτα: «Τέλος η πολιτική» (video)

Τσιμτσιλή Παπανώτα

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως… δεν έκλεισε μάτι για τον Παπανώτα: «Τέλος η πολιτική» (video)

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπανώτα

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

6192810

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του…

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

6187950

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός θα «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη…

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…