H εγχώρια «Κου Κλουξ Κλαν» που στεγάζεται στη ΝΔ

Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης έστειλε μήνυμα μέσω τουίτερ για να αναγγείλει ότι οι πρόσφυγες "αποχώρησαν" από την Πλ. Βικτωρίας. Ναι, έτσι γράφει, «αποχώρησαν» και όχι ότι εκδιώχθηκαν με τη βία! 

5108555 0

Δεν αναφέρει ο ανάλγητος υπουργός, που ευθύνεται για τις χιλιάδες εξώσεις προσφύγων και τον οποίο έχει καταγγείλει ακόμα και ο δεξιός Τύπος(εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ), ότι η «ευγενική» Ελ. Αστυνομία, που έκανε την επιχείρηση εκκαθάρισης μέσα στα «μαύρα μεσάνυχτα», δεν γράφει ότι τα ΜΑΤ έβαλαν πρώτα τα μικρά παιδιά με τη βία στις κλούβες προκειμένου να υποχρεώσουν τις μανάδες τους να ακολουθήσουν. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο όπου ακούγονται οι κραυγές των μητέρων. Στη συνέχεια και αφού έκλεισαν τα φώτα (όπως έγινε και στην πλατεία της Κυψέλης) τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους αλληλέγγυους και τους πρόσφυγες που είχαν παραμείνει στην πλατεία.  

Η αστυνομία προσήγαγε 22 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Κυψέλης (το ένα σοβαρά τραυματισμένο). Τέσσερις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Με μήνυμά του στο τουίτερ ο υπουργός Μετανάστευσης -που έσπευσε στο σημείο για να φωτογραφηθεί μετά το πέρας της επιχείρησης(η επικοινωνία πάνω απ’ όλα για την πολιτική κεφαλαιοποίηση της… επιτυχίας, ενόψει και του ανασχηματισμού)- κατήγγειλε τους «αλληλέγγυους» που προσπαθούν κατά την άποψή του να εκμεταλλευθούν τον «ανθρώπινο πόνο». Ενώ αυτός, ο… φιλέσπλαχνος, αφού τους πέταξε με απίστευτο κυνισμό έξω από τα σπίτια όπου διέμεναν, τώρα τους στέλνει στο… πεντάστερο Νταχάου της Αμυγδαλέζας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ακροδεξιό υπουργό απαντούν δεκάδες ψηφοφόροι του, που τον ελέγχουν για την… ήπια πολιτική του. Πρόκειται για τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής που έχουν ενσωματωθεί στη ΝΔ.

Ιδού το τουίτ:

 

”Αποχώρησαν όλοι οι πρόσφυγες από την Πλ. Βικτώριας σε προσωρινά καταλύματα. Χάρη στις ενέργειες της Ελ. Αστυνομίας & της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπ. Μετανάστευσης & Ασύλου. Και παρά την προσπάθεια αλληλέγγυων, να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο για δημιουργία εντυπώσεων”

Και ορισμένοι  ψηφοφόροι  του Ν. Μηταράκη του απαντούν:

”Είναι ΛΑ ΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΝΑ ΣΤΕΣ αγαπητέ!!! Πρέπει να φύγουν. Σας ψηφίσαμε και σας στηρίζουμε για να καθαρίσει η Ελλάδα. Αλλάξτε πολιτική πριν είναι αργά!!!!!”

Αυτός είναι αντιπροσωπευτικός τύπος ψηφοφόρων  του Μηταράκη και της ΝΔ, έμπλεος… αγάπης για τους μετανάστες!  Είναι οι ξενοφοβικοί ψηφοφόροι της ΝΔ, εν πολλοίς πρώην χρυσαυγίτες. Πρόκειται για τους κυνικούς οπαδούς των “καθαρών λύσεων”, είναι η εγχώρια Κου Κλουξ Κλαν, που σπρώχνει εγκυμονούσες προσφύγισσες και μικρά παιδιά στη θάλασσα, που κλείνει δρόμους και απειλεί ξενοδόχους. Απέναντί τους είναι οι Αλληλέγγυοι, όλοι οι Έλληνες για τους οποίους ο Χένρι Μίλερ έλεγε: “Αγαπάς βαθιά σαν Έλληνας που είσαι”… 

Πηγή: artinews.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…