Η... δικαιολογία του Δώνη για την εξαφάνισή του

Ευθύνες στα Μέσα επέρριψε ο Γιώργος Δώνης για τις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα της εξαφάνισής του, ασχέτως αν η οικογένειά του και οι Αρχές τον τον αναζητούσαν για 48 ώρες.

NewsRoom 31/03/2017 | 18:46

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω στο Ντουμπάι. Έφυγα πολύ αργά και έχασα το κινητό μου. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, γιατί έχω πολύ συχνή επικοινωνία και απόρησαν. Το θέμα λύθηκε πολύ γρήγορα, αλλά ξέρετε, τα κλικ υπερισχύουν. Το ζήτημα ήταν καθαρά προσωπικό και σχετιζόταν και με θέμα συγγενικού μου προσώπου. Ήξερα ότι θα βγει το θέμα. Έγινε για το κλικ», δήλωσε σε επίσκεψή του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο 47χρονος τεχνικός.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Πέμπτης 23/3, η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Κηφισιάς, καταθέτοντας πως τα ίχνη του προπονητή χάθηκαν από την Τετάρτη (22/3), ενώ στο μεσοδιάστημα ο γιος του εξαιτίας της ανησυχίας του δεν ταξίδεψε στην Πολωνία με την Εθνική Ελπίδων.

Οπότε, αν μη τι άλλο, μέχρι να εμφανιστεί ο κόουτς, σίγουρα δεν ήταν ένα συνηθισμένο περιστατικό όπου τα Μέσα δεν θα έπρεπε να δώσουν διάσταση.