Newsroom

Newsroom

H Πηγή Δεβετζή απάντησε στον Πετρούνια: Και εγώ και η Μπεκατώρου που μιλήσαμε είμαστε καταξιωμένες αθλήτριες

Τη δική της απάντηση στον Λευτέρη Πετρούνια έδωσε η Πηγή Δεβετζή

242679445 400497841654836 1201559197178100893 n

Την ξεκάθαρη διαφωνία της με όσα είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας σχετικά με το κίνημα #metoo στο χώρο του αθλητισμού, εξέφρασε η Πηγή Δεβετζή.

Η γνωστή αθλήτρια μάλιστα, στην απάντηση της αποδόμησε την επιχειρηματολογία του Λ. Πετρούνια πως δήθεν όσες καταγγέλλουν περιστατικά κακοποίησης το κάνουν για να κερδίσουν δημοσιότητα και επειδή δεν είναι «φτασμένες» στον τομέα τους.

«Αυτό που θέλω να απαντήσω σε όλο αυτό είναι ότι δε χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων για να βγούμε να μιλήσουμε. Σίγουρα χρειάζεται να λέμε την αλήθεια και ο αθλητισμός πρεσβεύει το ήθος και την αλήθεια μας. Καλό θα είναι λοιπόν, στην εποχή που ζούμε να λέμε την αλήθεια όπως είναι», δήλωσε η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα” και πρόσθεσε:

«Η δήλωση που έκανα εγώ ήταν μια αλήθεια μου και βγήκαν και κοπέλες μετά από μένα, αθλήτριες και μη που είπαν την αλήθεια τους μέσα από τη ψυχή τους και την καρδιά τους όπως τη βιώσαν. Και σίγουρα δεν είμαι η μόνη που μίλησα, υπάρχουν και άλλες όπως η Σοφία η Μπεκατώρου που και εγώ και εκείνοι είμαστε Ολυμπιονίκες, καταξιωμένες αθλήτριες που έχουμε πάρει πάρα πολλά μετάλλια και γνωρίζει ο κόσμος πολύ καλά ποιες είμαστε».

Σημειώνεται πως ο Πετρούνιας στις επίμαχες δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο είπε αναφορικά με τις καταγγελίες και το  #metoo στο χώρο του αθλητισμού: Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ.

Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω του ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό»

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…