Newsroom

Newsroom

Η Cher ζήτησε "συγγνώμη" για το "αναίσθητο" tweet της σχετικά με το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη

Η διάσημη τραγουδίστρια Cher, ζήτησε «συγγνώμη» μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε η άστοχη χρήση εικονιδίων emoji, στο μήνυμα συμπαράστασης που ανάρτησε στο Twitter για τα θύματα της επίθεσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

5774069c1dc524d04c8b4f3d

Πολλά δημόσια πρόσωπα, πολιτικοί αλλά και celebrities ανά τον κόσμο εξέφρασαν μέσω των social media τη συμπαράστασή τους για τα θύματα της επίθεσης, αλλά η ανάρτηση της Cher προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. H διάσημη τραγουδίστρια, επέλεξε να χρησιμοποιήσει δύο εικονίδια emoji (εκείνο της βόμβας και εκείνο της έκρηξης) για να δώσει έμφαση στο μήνυμά της.

«Προσευχόμαστε για τους αθώους στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης», έγραψε η 70χρονη, προσθέτοντας τα δύο εικονίδια στο τέλος του μηνύματός της. Η πράξη της χαρακτηρήστηκε «άστοχη», «αναίσθητη» και «προσβλητική για τα θύματα», από χρήστες του διαδικτύου.

Συνειδητοποιώντας το λάθος της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε σήμερα συγγνώμη «από τα βάθη της καρδιάς της», λέγοντας ότι δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα «χωρίς να σκεφτεί». «Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο συμπάσχω με τα άτομα που υποφέρουν», πρόσθεσε.