H "Bild" στρώνει το έδαφος για κούρεμα καταθέσεων

Όταν η σκανδαλοθηρική γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία απηχεί εν πολλοίς τις απόψεις της καγκελαρίου Μέρκελ, αναφέρει πως στην πραγματικότητα…

bild

Όταν η σκανδαλοθηρική γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία απηχεί εν πολλοίς τις απόψεις της καγκελαρίου Μέρκελ, αναφέρει πως στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους Γερμανούς κι αναρωτιέται γιατί η Ελλάδα δε διασώζεται από μόνη της κάτι πονηρό συμβαίνει. Αναλυτές, μάλιστα, κάνουν λόγο ακόμα και για στρώσιμο του εδάφους για «κούρεμα» των ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων.

«Ήδη το συνηθίσαμε: εδώ και χρόνια πρέπει εμείς οι Γερμανοί να πληρώνουμε για τους χρεοκοπημένους Έλληνες. Η δικαιολογία: Προφανώς οι Έλληνες δεν μπορούν να βοηθήσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και είναι οικονομικά τελειωμένοι. Ωστόσο η αλήθεια μοιάζει να είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από εμάς», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η «Bild», η οποία παραπέμπει σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι ενώ ένα γερμανικό νοικοκυριό κατά μέσο όρο διαθέτει 51.400 ευρώ, οι Έλληνες εμφανίζονται με 101.900 ευρώ -έχουν σχεδόν τα διπλάσια από τους Γερμανούς. «Γιατί οι Έλληνες δεν διασώζονται μόνοι τους; Αυτό ζητά τώρα και η Μπούντεσμπανκ! Στην μηνιαία έκθεσή τους οι θεματοφύλακες του νομίσματος προτείνουν μία άπαξ εισφορά περιουσίας για τους πολίτες των υπό κρίση χωρών. Με ξεκάθαρα λόγια: Οι πλούσιοι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν μόνοι για τα χρέη τους!», υποστηρίζει η εφημερίδα, προσθέτοντας πως μέχρι σήμερα την ευθύνη αναλαμβάνουν όλοι οι φορολογούμενοι της Ευρωζώνης.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…