Newsroom

Newsroom

H αυτογνωσία του Βορίδη

Είναι να μην ανησυχούν οι αγρότες για τα προβλήματα τους, όταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, αποκαλύπτει ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τα αγροτικά θέματα.  

Βορίδης 0

Είθισται όταν κάποιος γίνεται υπουργός, να εμφανίζεται και γνώστης του αντικειμένου για να μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο του. 

Ο Μάκης Βορίδης όμως αποτελεί εξαίρεση, καθώς δηλώνει ευθαρσώς ότι μέχρι πριν δύο μήνες όταν ανέλαβε το υπουργείο του δεν είχε ασχοληθεί ούτε μισή ώρα με τα αγροτικά θέματα. 

Μιλώντας στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (Global Agripreneurs Summit – GAS) που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, με τίτλο «Ο ρόλος του Αγρότη στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης – Defining the Future Farmer 4.0”, ο Μάκης Βορίδης παραδέχθηκε ότι “μέχρι πριν από δύο μήνες δεν είχα την παραμικρή επαφή με αυτό που λέγεται αγροτική ανάπτυξη. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτό. Είμαι 12 χρόνια βουλευτής, όμως δεν είχα αφιερώσει ούτε μισή ώρα από τη ζωή μου για να ασχοληθώ με αυτό που λέγεται αγροτική ανάπτυξη”.

Και συνέχισε την “εξομολόγηση” : “Υπάρχει ο εξής κίνδυνος, πρώτον να είμαι εντελώς άσχετος, που δεν είναι κίνδυνος αλλά βεβαιότητα, αλλά δεύτερον υπάρχει και η πιθανότητα να με καταλάβει η ζέση και η θέρμη του νεοφώτιστου. Άρα, μπορώ να σας πω, ότι ύστερα από δύο μήνες στο τιμόνι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι είμαι γοητευμένος από αυτό τον τομέα που δεν είχα ασχοληθεί πριν ποτέ”.

Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι αγρότες. Τα προβλήματα τους θα λυθούν από τον υπουργό.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό