Η ατελείωτη χειραψία Τραμπ – Μακρόν που κράτησε… 25 δευτερόλεπτα!

Κατευχαριστημένος φαίνεται πως έμεινε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Παρίσι όπου και παρακολούθησε την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης.

5968cc2c1dc524b9278b46c9

Λίγο πριν αναχωρήσει από το Παρίσι μαζί με την σύζυγό του Μελάνια Τραμπ χαιρέτισε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με μία χειραψία που κράτησε ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά συνολικά… εικοσιπέντε ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, όταν αποφάσισε να χαιρετίσει την Μπριζίτ Μακρόν φιλώντας την σταυρωτά συνέχισε να κρατάει το χέρι του Εμανουέλ Μακρόν πιάνοντας παράλληλα και το χέρι της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Τελικά, το άφησε μόνο όταν έπρεπε και η σύζυγός του Μελάνια να χαιρετήσει την Μπριζίτ Μακρόν.

Αποχωρώντας από το Παρίσι ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο twitter: «Ήταν μεγάλη να τιμή να να εκπροσωπήσω τις Ηνωμένες Πολιτείες στην μαγευτική παρέλαση στην #BastilleDay. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο @EmmanuelMacron!»


Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη χειραψία του Ντόναλντ Τραμπ που σχολιάζεται από τα μέσα. Ο Αμερικανός πρόεδρος φημίζεται για τις αμήχανες χειραψίες του.

Τον περασμένο Μάιο στη συνάντηση που είχαν και πάλι ο Εμανουέλ Μακρόν με τον Ντόναλντ Τραμπ οι δύο άντρες είχαν και πάλι μια εκτεταμένη χειραψία η οποία σχολιάστηκε εκτενώς από τα μέσα.

Το ίδιο είχε συμβεί και στην πρώτη συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Shinzo Abe. Η χειραψία του Τραμπ ήταν τόσο τρομακτική, άτσαλη και αντιεπαγγελματική που μάλλον είχε φέρει σε δύσκολη θέση των Ιάπωνα πρωθυπουργό.


Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…