Newsroom

Newsroom

H αστυνομία εντόπισε φορτηγό με 27 στοιβαγμένους μετανάστες

Βαν με 27 μετανάστες στοιβαγμένους εντόπισαν οι αστυνομικοί σε έλεγχο στη Θεσσαλονίκη κι έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι μιας ακόμη σπείρας διακίνησης αλλοδαπών.

58ecc2d81dc52467398b47dc

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 49 και 22 ετών και δύο αλλοδαποί 28 και 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για εγκληματική οργάνωση, παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Η επιχείρηση

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο το πρωί  εντόπισαν στην περιοχή της Κομοτηνής Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο τύπου VAN .

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του VAN βρέθηκαν 27 παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων ένας ανήλικος, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, το έτερο αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι διακινούμενοι εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από την ελληνοτουρκική μεθόριο πριν από (5) ημέρες, ενώ για την μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό.

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης