Η Ασημακοπούλου στο πλευρό του κατηγορούμενου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων Ν.Γεωργιάδη

Στο Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και όχι για μία υπόθεση που αφορά την ίδια, αλλά για τη δίκη του κατηγορούμενου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και καρατομημένου στενού συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη.

5a4399c11dc5243c518b48f4

Η βουλευτής και τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρισκόταν στο πλευρό του κατηγορούμενου, καθόταν δίπλα του και συνομιλούσε με οικειότητα μαζί του αρκετή ώρα, έως ότου μετά από σύντομη διακοπή η έδρα επέστρεψε στην αίθουσα του δικαστηρίου και ο Νίκος Γεωργιάδης αναγκάστηκε να καθίσει στο εδώλιο. 

Διαβάστε σχετικά: Αναβολή αορίστως στη δίκη του Ν. Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση κατ’ εξακολούθηση ανηλίκων

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η κ. Ασημακοπούλου είχε κάποια εκκρεμούσα υπόθεση και τυχαία πληροφορήθηκε για την παρουσία του Νίκου Γεωργιάδη ή αν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο αποκλειστικά για να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στον πρώην στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη. Από μόνη της, όμως, η παρουσία ενός πρωτοκλασάτου στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλευρό του Ν. Γεωργιάδη αποτελεί μήνυμα και το ερώτημα είναι αν είχε πληροφορηθεί σχετικά ο κ. Μητσοτάκης… Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων ακόμα προσφέρει ατύπως τις υπηρεσίες του στον πρόεδρο της ΝΔ, με την παρουσία της κ. Ασημακοπούλου να ενισχύει το συγκεκριμένο σενάριο.