Η Ασημακοπούλου επέπληξε Ευρωπαίο Επίτροπο γιατί έδωσε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση! (BINTEO)

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επέπληξε Ευρωπαίο Επίτροπο γιατί έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση για την οικονομία! Έκπληκτος έμεινε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για Θέματα Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς Άντρους Άνσιπ και ρωτούσε τους συνεργάτες του.

NewsRoom 11/05/2017 | 17:56

Το συμβάν έγινε στη Βουλή κατά την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου.

«Μας εξέπληξε λίγο το ότι δώσατε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και ελπίζω όσο είστε εδώ να μπορέσετε να δείτε λίγο την πραγματικότητα από κοντά», ήταν η φράση της Α. Μ. Ασημακοπούλου. 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν την αναφορά, με τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να τους κάνει παρατήρηση. Όμως, η βουλευτής της ΝΔ είχε απασφαλίσει και ενοχλημένη γύρισε στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν και σχολίασε: «Έχω την αίσθηση ότι δεν με προσέχει ο αντιπρόεδρος». 

Αμέσως μετά γύρισε με ύφος και βρετανική προφορά και είπε στον Α. Άνσιπ: «Μήπως θέλετε να σας μιλήσω αγγλικά για να με προσέξετε;»!

Δείτε το βίντεο: