Newsroom

Newsroom

H ανησυχητική αναζωπύρωση της πανδημίας φέρνει ξανά ενημέρωση από Χαρδαλιά και Τσιόδρα

Με το χάος «προ των πυλών»... η κυβέρνηση επιστρατεύει τη «διπλή» τηλεοπτική ενημέρωση

5068312 1

Ζορίζουν υπερβολικά τα πράγματα σε ότι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση. Τα αυξημένα κρούσματα αναγκάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιστρατεύσει την «διπλή» τηλεοπτική ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπειτα από την πρωινή σύσκεψη με τους ειδικούς, ο πρωθυπουργός αποφάσισε η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά να γίνεται 2 φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και κάθε Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναμένεται ότι σε αυτές τις ενημερώσεις θα επιστρέψει και ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται για τις 16.00, όπου έχει οριστεί η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στην οποία θα συμμετέχει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής (23/08) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 284 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…