Newsroom

Newsroom

H Αχτσιόγλου στον ΣΚΑΪ μίλησε για όλες τις γυναίκες όχι μόνο για την ίδια

Δείτε πώς σχολίασε τη χυδαία, σεξιστική επίθεση που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες

Screenshot 1 1

Η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και όπως ήταν αναμενόμενο σχολίασε μεταξύ άλλων και την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από δεξιά τρολς.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτησή της μάλιστα, προτίμησε ορθά να μην σταθεί μόνο στην επίθεση που η ίδια δέχτηκε αλλά να μιλήσει για όλες τι γυναίκες και για τις συνθήκες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους. Με αφορμή τα σεξιστικά σχόλια εναντίον της, η Ε. Αχτσιόγλου ανέφερε αναλυτικά:

 «Ο σεξισμός είναι βαθιά εμπεδωμένος στην ελληνική κοινωνία. Δεν εκφράζεται μόνο μέσω των social media, είναι στην καθημερινότητα. Αν τώρα συζητάμε στο τι έτυχε σε μία πολιτικό και πώς της φέρονται, θα πρέπει να σκεφτούμε και το πώς αντιμετωπίζουν σεξιστικές συμπεριφορές στην καθημερινότητά τους γυναίκες οι οποίες μπορεί να βρίσκονται σε επαγγελματικές θέσεις λιγότερο ισχυρές».

 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και εκλογές τώρα!

«Δεν γίνεται ο κ. Μητσοτάκης να προσπαθεί να πάμε σε εκλογές σε συνθήκες σιγής ασυρμάτου. Αυτό θέλει να κάνει, να μην μιλάει κανείς και η αντιπολίτευση να μην κάνει αντιπολίτευση», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

«Είναι προφανές ότι έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, την έχει ανοίξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του, τα στελέχη της ΝΔ βγαίνουν στις τηλεοράσεις και δίνουν ημερομηνίες εκλογών, υπουργοί και βουλευτές της κάνουν προεκλογική εκστρατεία, ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για περίοδο 3 μηνών. Αν ο κ. Μητσοτάκης όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να πάει σε εκλογές δεν μπορεί να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια με αυτό το θέμα, οι εκλογές δεν είναι επικοινωνιακό τρικ», πρόσθεσε.

Η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ανακοινώσει ημερομηνία εκλογών και να προχωρήσουμε με τους όρους μιας κανονικής προεκλογικής περιόδου, με ισοτιμία στην έκφραση των κομμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών και να πάρουν τα πράγματα τον θεσμικό τους δρόμο. Δεν γίνεται η εκπροσώπηση των κομμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να είναι 75% η κυβέρνηση, 15% η αξιωματική αντιπολίτευση και 9% τα άλλα κόμματα».

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ότι οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν προκηρυχθεί χθες. Από τον Δεκέμβριο έχουμε ζητήσει εκλογές για συγκεκριμένους κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους, για διέξοδο από την ασφυξία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση» και επισήμανε πως «είναι οξύμωρο να μιλάει η ΝΔ για τοξική αντιπολίτευση, όταν η ίδια έκανε αντιπολίτευση με περικεφαλαίες και λέγοντας ότι ανταλλάξαμε τις συντάξεις με την Μακεδονία».

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…