Newsroom

Newsroom

«Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγος» της Παρθένας Κουτμερίδου – Νέα στοιχεία από τον γυναικολόγο της (video)

Νέα διάσταση δίνει στην υπόθεση της κ. Κουτμερίδου η μαρτυρία του γυναικολόγου της 

ps Κουτμερίδου

Έχασε πριν από λίγο τη «μάχη» με τον κορονοϊό η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης για περισσότερο από ένα μήνα

Η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε με κορονοϊό. Εισήχθη στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά.

Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν «μάχη» για να κρατήσουν στη ζωή και τη μητέρα. Δυστυχώς, όμως το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστή η είδηση ότι η Παρθένα Κουτμερίδου δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Τι αποκαλύπτει ο γυναικολόγος της

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα ο γυναικολόγος της κ. Κουτμερίδου σε εκπομπή του «MEGA», ανέφερε κατηγορηματικά πως προσπάθησε να την πείσει να εμβολιαστεί αλλά την απέτρεψε «ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής».

Αναλυτικότερα, όπως δήλωσε ο γυναικολόγος: «Την συμβούλευα να εμβολιαστεί αλλά φοβόταν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επανειλημμένα προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής την απέτρεψε από το να εμβολιαστεί. Την θεωρούσα φίλη μου»

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο τον γιατρό, ο σύζυγός της κ. Κουτμερίδου  όταν ερχόταν στις επισκέψεις και άκουγε για τον εμβολιασμό «ήταν σφιγμένος γιατί εγώ επέμενα να κάνει το εμβόλιο».

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.