Γυναικοκτονία: «Ξηλώνεται» ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων

Αντικαθίσταται ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος των Αγίων Αναργύρων μετά τη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

at agion

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, μετά τη διαρροή του ηχητικού της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός-εκφωνητής, φέρεται να έχει υποπέσει σε σειρά βαρύτατων παραβάσεων, φέρεται να ανέφερε στην άτυχη νηπιαγωγό πως η «Άμεση Δράση δεν είναι ταξί», ενώ δεν φρόντισε να κινητοποιηθεί έγκαιρα. Σε βάρος του μάλιστα, φέρεται να υπάρχει καταλογισμός ευθυνών ακόμη και σε ποινικό επίπεδο, σύμφωνα με ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αποφάσισαν λίγο νωρίτερα τις δύο απομακρύνσεις.

Αντικαθίσταται ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος των Αγίων Αναργύρων

Ο διοικητής του τμήματος Αγίων Αναργύρων, φαίνεται πως έχει ευθύνη για τον τρόπο που λειτουργούσε το τμήμα το μοιραίο βράδυ και κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθεί από τη θέση του, έπειτα από εντολή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…