Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Δεν έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι μοιραίοι αστυνομικοί

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ παραδέχεται ότι δεν έγιναν σωστά οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν

Άγιοι Ανάργυροι 2

“Δεν τελούν σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων”, διευκρίνισε στο Open η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, που σημαίνει ότι οι αστυνομικοί που δεν απέτρεψαν την άγρια δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στο αστυνομικό τμήμα συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν μια 28χρονη κοπέλα βρίσκεται δολοφονημένη με τόσο άγριο τρόπο έξω από ένα αστυνομικό τμήμα. Γι’ αυτό ακριβώς έχει διαταχθεί έρευνα. Υπάρχουν κανονισμοί που προβλέπουν πότε ένας πολίτης πρέπει να μεταφέρεται κάπου με ένα περιπολικό. Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είναι υποχρεωμένοι λοιπόν οι αστυνομικοί που δέχονται ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας να κρίνουν αν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του και να προσπεράσουν ίσως και κάποια πρωτόκολλα της ΕΛΑΣ και να κάνουν άλλες ενέργειες που ίσως δεν προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό της αστυνομίας”, σημείωσε η κ. Δημογλίδου.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν έγιναν σωστά οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ενώ ανέφερε ότι οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την άτυχη κοπέλα ότι μπορούσε να κληθεί περιπολικό και να την παραλάβει για να την πάει στο σπίτι της με ασφάλεια, αλλά η κοπέλα θέλησε η ίδια να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή των αστυνομικών. Πρόσθεσε πως η ΕΔΕ που διενεργείται για το περιστατικό περιλαμβάνει όχι μόνο την αξιωματικό υπηρεσίας, αλλά και όλους τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα το μοιραίο βράδυ.

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκος διά χειρός Σλούκα πήρε και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας (video)

ΣΛΟΥΚΑΣ

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκος διά χειρός Σλούκα πήρε και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας (video)

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε για 3η φορά του Ολυμπιακού στην Stoiximan…