Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους – Αυτόπτης μάρτυρας: «Η σκοπός ήταν μέσα και δε βγήκε» (video)

Πώς περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας κάτοικος της περιοχής

CropImage 5

Αυτόπτης μάρτυρας της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους έγινε ένας κάτοικος της περιοχής, που εκείνη την ώρα γύριζε από τη δουλειά του με το λεωφορείο και παρακολούθησε το φρικτό συμβάν.

“Εκείνη την ώρα επέστρεφα από τη δουλειά με το λεωφορείο και ακούσαμε την κοπέλα να ζητάει βοήθεια, μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεσο Δράση, με τα κεντρικά. Και έρχεται εκείνος από πίσω και την καρφώνει. Η κοπέλα ήταν 3-4 μέτρα έξω από το φυλάκιο. Η σκοπός ήταν μέσα και δε βγήκε, βγήκε μετά για να αποτρέψει την αυτοκτονία του φονιά. Απ’ ό,τι ξέρω ήταν γυναίκα σκοπός, εμείς δεν την είδαμε, μετά βγήκαν οι σκοποί, αφού είχε γίνει το έγκλημα. Και ρωτάω εγώ, γιατί να πάρει τα κεντρικά της αστυνομίας; Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα η αστυνομία μέσα;”, δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ανέφερε ακόμα ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς ο δράστης είχε παρκάρει το μηχανάκι του ακριβώς από πίσω, πετάχτηκε αιφνιδιαστικά και μαχαίρωσε την άτυχη κοπέλα.

Ο ίδιος τόνισε: “Είμαστε κεντρικό σημείο, δεν είναι απομακρυσμένο τμήμα. Και όλες τις ώρες και τις μέρες έχει περιπολικά και ΔΙΑΣ, χθες δεν είχε τίποτα. Δηλαδή εγώ πώς θα προστατευτώ ως δημότης; Και σας ρωτάω, μεγαλώνουμε παιδιά, έχουμε γυναίκες, μάνες, αδελφές. Πώς θα μας προστατεύσει η Πολιτεία; Στην αστυνομία πήγε, πού μπορούσε να πάει; Το προφανές έκανε“.

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκος διά χειρός Σλούκα πήρε και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας (video)

ΣΛΟΥΚΑΣ

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκος διά χειρός Σλούκα πήρε και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας (video)

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε για 3η φορά του Ολυμπιακού στην Stoiximan…