Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία για απολογία ζήτησε ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Ανέκφραστος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας και κοιτώντας συνεχώς μπροστά, ο 22χρονος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία της Νικολέτας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων - Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια.

EK PERISTERI

Περιστέρι: Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του πελάτη του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή.

Εν τω μεταξύ το πρωί της Δευτέρας στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση προσήλθε για να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδώροπουλος αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί. «Ο αντίδικος έχει διοριστεί από το κράτος και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη (09/08). Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί έχει δικονομικά δικαίωμα να το κάνει. Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη θα αποφασίσει πρώτα την προφυλάκιση και στη συνέχεια ισόβια για το ανθρωπόμορφο τέρας που στέρησε τη ζωή της Νικολέτας» δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πώς τον έπιασαν οι Αρχές

Ο νεαρός με καταγωγή από το Πακιστάν συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία, μετά από διεθνές ένταλμα που είχαν εκδώσει οι ελληνικές Αρχές, καθώς αλίευσαν πληροφορίες από το περιβάλλον του σχετικά με το για πού θα χάρασσε πορεία. Σ’ αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο και το κινητό το δικό του, όσο και της Νικολέτας, το οποίο είχε πάρει μαζί του. Μετά τη δολοφονία της 17χρονης, μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε με το τρένο για Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον Σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

«Ανέκφραστος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας και κοιτώντας συνεχώς μπροστά»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΜEGA, όπως διαπιστώνεται από την προανακριτική έρευνα της Αστυνομίας, αλλά και από τα όσα φέρεται να δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, δεν προτίθετο να παραδοθεί, αντιθέτως, είχε βάλει… πλώρη να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που έχουν συναναστραφεί μαζί του ισχυρίζονται πως δε φαίνεται να επιδεικνύει ίχνος μετάνοιας για την ειδεχθή του πράξη.

Ειδεχθές έγκλημα – Βασανίστηκε η Νικολέτα

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου. Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…