Σε σοκ βρίσκεται η Κρήτη μετά τη γυναικοκτονία που συνέβη στο Ηράκλειο, με τα νέα στοιχεία να δείχνουν πως μόλις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα 8 λεπτά, ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη επέστρεψε από το σημείο όπου φαίνεται πως είχαν συναντηθεί για να συζητήσουν, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στις Δάφνες Ηρακλείου.
Το στοιχείο αυτό φυσικά ενισχύει την εκτίμηση των Αρχών ότι είχε μεταβεί εκεί με πρόθεση να τη σκοτώσει, ενώ παράλληλα ύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της έρευνας, στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της 43χρονης εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, καθώς και οπή από σφαίρα στο παρμπρίζ με κατεύθυνση προς τα έξω.
Τα στοιχεία αυτά οδηγούν τους ειδικούς στην εκτίμηση ότι η γυναίκα δέχθηκε τον πυροβολισμό ενώ βρισκόταν στο τιμόνι, με τον ιατροδικαστή να θεωρεί πιθανό το σενάριο εκτέλεσης μέσα στο όχημα.
Όπως προκύπτει, ο δράστης φαίνεται να βρισκόταν εκτός του αυτοκινήτου, μπροστά από το παράθυρο του οδηγού, και να πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι του θύματος, πιθανότατα με πιστόλι. Παρά ταύτα, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στα πίσω καθίσματα, γεγονός που εξετάζεται ως μέρος της προσπάθειας του δράστη να μετακινήσει το σώμα μετά την επίθεση.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν επίσης ότι, κατά τη διαφυγή του, ο δράστης ενδέχεται να έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και να έπεσε, υποστηρίζοντας αργότερα πως υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς. Φέρεται μάλιστα να κάλεσε γερανό για το όχημά του και ταξί για τη μετακίνησή του από το σημείο.
Διαβάστε επίσης:
Κεφαλονιά: Αποκαλύψεις του 23χρονου κρατούμενου για τη μοιραία νύχτα της Μυρτούς (video)
Φατίχ Ακίν στην El País: «Η Γερμανία δεν ξεπέρασε ποτέ το ναζιστικό της τραύμα»
Ηράκλειο: Eντοπίστηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Βουλή υπερψήφισε την άρση ασυλίας των 13 βουλευτών
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια