Μία ακόμα γυναικοκτονία έγινε αυτή τη φορά στο Αγρίνιο το βράδυ της Δευτέρας (11/11) με θύμα την 43χρονη Δώρα Ναστούλη, η οποία έπεσε νεκρή μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε εξ’ επαφής από τον 30χρονο πρώην σύντροφό της.
Η ίδια μάλιστα λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της, υπέδειξε τον 30χρονο ως γυναικοκτόνο, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (12/11).
Σύμφωνα με το sinidisi.gr η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως μαγείρισσα σε γνωστό χώρο δεξιώσεων της πόλης.
Βέβαια το πιο εξοργιστικό είναι ότι και η Δώρα είχε κάνει ότι ακριβώς έπρεπε, είχε καταγγείλει τον 30χρονο για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο αυτός επρόκειτο να δικαστεί την Παρασκευή αφού προηγουμένως είχαν εκδοθεί σε βάρος του περιοριστικά μέτρα.
Μετά την γυναικοκτονία της Δώρας, ο 30χρονος επέστρεψε προς την περιοχή που μένει, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και στη συνεχεία εξαφανίστηκε.
Πως συνελήφθη ο 30χρονος δράστης
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο γυναικοκτόνος εντοπίστηκε από την αστυνομία στο σπίτι του, ωστόσο αρνιόταν να παραδοθεί, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής της αστυνομίας.
Λέγεται επίσης ότι νωρίτερα είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του αλλά όχι το κινητό του.
Μάλιστα είχε μαζί του και όπλο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος είτε να αρχίσει να βάλει εναντίον τους είτε να αυτοπυρποληθεί.
Αγρίνιο: «Δεν πρόκειται να παραδοθεί»
Λίγο νωρίτερα, από την πλευρά της, η αδελφή του 30χρονου, με την οποία επικοινώνησε μετά το φονικό, μετέφερε τα λόγια του:
«Δεν παραδίνομαι, δεν κάνω κακό σε αστυνομικό, θα σκοτωθώ. Αυτό μου είπε. Πιστεύουμε ότι έχει τελειώσει τη ζωή του», δήλωσε.
«Ήταν το καλύτερο παιδί, είχαν προβλήματα για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Βρήκε κάποιον άλλο, τον σύστησε η κυρία σαν ξάδερφο και μετά ομολόγησε ότι έχει σχέση με αυτόν.
Εκεί παλάβωσε ο δικός μας, έλεγε “εγώ θα σκοτωθώ μαζί της, την αγαπάω πολύ, είναι η ζωή μου”. αυτό μου έλεγε εμένα.
Χθες ήρθε σε μένα και μου είπε “θέλω να σε χαιρετήσω, να προσέξεις το παιδί και τη μάνα μας”.
Χαιρέτησε το παιδί, μας πήρε μια αγκαλιά και έφυγε, Εγώ θέλω να βρεθεί ζωντανός και να πληρώσει.
Τώρα μας απείλησαν οι δικοί της ότι θα φορέσει και η μάνα μου μαύρα, με την οικογένειά της», ανέφερε μιλώντας για τον αδερφό της.
Τον έβαλε μέσα στο σπίτι, συζητούσαν για λίγο και του λέει “εάν θες να με σκοτώσεις πάρε το μαχαίρι τώρα και σκότωσέ με”, και του πετάει ένα μαχαίρι δικό της από την κουζίνα.
Ο αδερφός μου της λέει “εγώ δεν είμαι δολοφόνος” και της πέταξε το μαχαίρι κάτω στα πόδια της.
Και του πέταξε εκείνη μια καρέκλα, μάλλον τον πήρε στο κεφάλι, και έκανε ο ένας μήνυση στον άλλο, γι’ αυτό έκαναν τα περιοριστικά μέτρα», ανέφερε για καυγά του 30χρονου με τη 43χρονη τον περασμένο Σεπτέμβριο, που οδήγησε στην επιβολή περιοριστικών μέτρων σε βάρος του.
Ειδήσεις σήμερα:
Αλλάζει πορεία η κακοκαιρία: Οι 8 περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες – Νέο έκτακτο δελτίο
Καιρός: SOS από Ισπανούς μετεωρολόγους για έντονα φαινόμενα στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα