Newsroom

Newsroom

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 40χρονης από τον σύζυγό της

gynaikoktonia zakinthos

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στη Ζάκυνθο, ενδεικτικά της μανίας του 51χρονου για τη 40χρονη σύζυγό του. Ο 49χρονος ο οποίος την κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία, μετά τη μήνυση που του είχε κάνει. Το απίστευτο είναι πως στις 18 Ιουνίου, ο δράστης είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία μετά από το άγριο ξύλο που έριξε στο σύζυγο του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος

«Μετά τον άγριο καυγά που είχανε μεταξύ τους, η γυναίκα έκανε την καταγγελία αυτή. Τον πήρανε αυτόφωρο, τον κρατήσανε 3 ημέρες μέσα και τον αφήσανε ελεύθερο μετά. Μετά είπε, γιατί έχει παιδιά, πέσανε και τα παιδιά της επάνω και είπανε να τα βρούνε κτλ. Τα βρήκανε συνήθως έτσι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τώρα κανείς δεν ξέρει το τι θα προκύψει στην συνέχεια», δήλωσε ο Διονύσης Γιακουμέλος, Πρόεδρος Κοινότητας Πλάνου – Τσιλιβί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συζυγοκτόνος είναι μέθυσος και κοινωνικά απομονωμένος.

Προκλητικός ο συζυγοκτόνος – «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε»

Ο 51χρονος οικοδόμος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε». Μετά το στυγερό έγκλημα κρύφτηκε και την επόμενη ημέρα ξύπνησε και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Ο δράστης είναι οικοδόμος, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει την πληροφορία ότι θα πάει κανονικά το πρωί της Δευτέρας στην οικοδομή όπου εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείτο το Newsbomb.gr, ο Εισαγγελέας ζήτησε προσωρινά περιοριστικά μέτρα που προέβλεπαν να μην πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων αλλά και απομάκρυνση από τη συζυγική οικία.

Συγκλονίζει ο γιος της άτυχης γυναίκας

Σοκαρισμένος ο γιος της οικογένειας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα του και με δάκρυα στα μάτια περιγράφει την σχέση που είχαν και τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.

«Ήταν η κακιά ώρα. ‘Ελειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε με την μάνα μου. Γύριζε στο σπίτι με τον φόβο μετά την δουλειά και τώρα αυτή την περίοδο έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Είχαμε επικοινωνία με τον πατέρα μου, απλά ήταν άνθρωπος που με την πάροδο του χρόνου η συμπεριφορά του χειροτέρευε», είπε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…