Newsroom

Newsroom

Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Εγκατέλειψε τη χώρα ο δράστης;

Η ανάρτηση του 41χρονου που υποδεικνύει πως διέφυγε προς τη Σλοβενία - Η καταγγελία για stalking μόλις δύο μήνες νωρίτερα

carabinieri

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa, o άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την εικοσιεπτάχρονη Ιταλίδα Βανέσα Μπαλάν πιθανόν έχει ήδη εγκαταλείψει την Ιταλία.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο 41χρονος Κοσοβάρος, ο οποίος, όπως διέρρευσε από την αστυνομία, φέρεται να δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα με τουλάχιστο επτά μαχαιριές στον θώρακα, χθες το πρωί ανήρτησε φωτογραφία στο διαδίκτυο, στην οποία έμοιαζε να βρίσκεται με το αυτοκίνητό του κοντά στα σύνορα Ιταλίας-Σλοβενίας.

Η γυναίκα εργαζόταν ως ταμίας σε σούπερ μάρκετ έξω από το Τρεβίζο της βορειοανατολικής Ιταλίας και πριν από δύο μήνες είχε καταγγέλει τον φερόμενο ως δράστη για εισβολή στην προσωπική της ζωή και κατατρεγμό της ακόμη και στον χώρο εργασίας της («stalking»), όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Βανέσα Μπαλάν, διευκρινίσθηκε από τις ιταλικές αρχές ήταν μητέρα παιδιού τεσσάρων ετών και έγκυος τριών μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση Rai, ο άνδρας έσπασε την πόρτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας με σφυρί και την τραυμάτισε θανάσιμα στον θώρακα. Την αστυνομία και το ασθενοφόρο κάλεσε ο ένοικος του διπλανού σπιτιού, ενώ ο άνδρας της Βανέσα Μπαλάν, ο οποίος αρχικά ανακρίθηκε ως ύποπτος, είναι σε κατάσταση σοκ.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…