Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Συγκλονίζει η κόρη της Νεκταρίας: «Μακάρι να ήταν στο χώμα ο πατέρας μου, αλλά είναι δειλός» (Video)

Τι είπε η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας για τον συζυγοκτόνο πατέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Πώς θα συνεχίσουμε, πώς θα προχωρήσουμε; Αν δεν πατήσουμε σύντομα στα πόδια μας, θα την χάσουμε την μπάλα.»

image 2

Η κόρη της αδικοχαμένης 48χρονης Νεκταρίας που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πρώην συζύγου της στην Ιεράπετρα, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Όπως είπε η Τζένη, το ένα από τα τέσσερα παιδιά της Νεκταρίας για τους γονείς της, είχαν ανέκαθεν προβλήματα στη σχέση τους και συνεχώς καυγάδες με φωνές κυρίως από την πλευρά του πατέρα της, ενώ αποκάλυψε ότι ο συζυγοκτόνος χτυπούσε τα παιδιά του. «Ο πατέρας μου χειροδικούσε σε εμάς, ποτέ στη μαμά».

Μόλις μια εβδομάδα πριν από το φονικό, έμαθε ότι η μητέρα της είχε σχέση, καθώς όπως είπε η Τζένη, της είχε αναφέρει ο πατέρας της στο τηλέφωνο πως «είχε δει την μητέρα της να μπαίνει σε κάποιο σπίτι».

«Κατά διαστήματα έλεγε ότι θα της κάνει κακό, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, νομίζαμε πως ότι έλεγε το έλεγε πάνω στα νεύρα του», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν είχε ποτέ υποψίες ότι θα έφτανε η κατάσταση σε τέτοιο σημείο.

Η κοπέλα αποκάλυψε ότι ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει τι έκανε και του το αποκάλυψε η ίδια όταν τη φώναξε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν και τον ρώτησε πως είναι η μητέρα της.

«Μιλήσαμε μόνο την Παρασκευή το βράδυ που έγινε το συμβάν, από το νοσοκομείο με κάλεσε. Κι από μένα έμαθε την αλήθεια. Εγώ του είπα ότι την σκότωσε. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Έλα αγάπη μου, πες μου η μαμά πως είναι. Είναι καλά η μαμά;». Kαι του είπα, πως την σκότωσε», Μου έλεγε μετά «δεν το ήθελα δεν το ήθελα», και ήταν σε μια κρίση πανικού».

 «Πώς θα συνεχίσουμε, πώς θα προχωρήσουμε; Αν δεν πατήσουμε σύντομα στα πόδια μας, θα την χάσουμε την μπάλα.»

Η κόρη της αδικοχαμένης 48χρονης είπε χαρακτηριστικά, «μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα και όχι η μητέρα μου, αλλά είναι δειλός».

Δείτε το βίντεο

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…