Γυναικοκτονία στη Βαρβάκειο: Ήταν εξαρτημένη από την κοκαΐνη – Η κληρονομιά και οι σπουδές ψυχολογίας (Video)

Η υπόθεση της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε με 20 μαχαιριές από τον σύντροφό της, κρύβει μια ιδιαίτερη προσωπική ιστορία.

385e0cf2e0fb4172bca74e484097517a

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Βαρβάκειο Αγορά.

Η 60χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη με 20 μαχαιριές, ήταν εκατομμυριούχος και εξαρτημένη από την κοκαΐνη. Η ανατριχιαστική υπόθεση της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, κρύβει μια ιδιαίτερη προσωπική ιστορία.

Οι σπουδές ψυχολογίας και η πλούσια οικογένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα καταγόταν από πλούσια οικογένεια και είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ωστόσο αυτή η σταδιοδρομία δεν στάθηκε ικανή για να εξελιχθεί στη ζωή της.

Η γυναίκα έχασε τελικά όλη της την περιουσία στις ουσίες ούσα εθισμένη από μικρή ηλικία. Όπως προκύπτει από τα σχετικά ρεπορτάζ, η 60χρονη ήταν κληρονόμος ενός μεγάλου ακινήτου, το οποίο πούλησε για 1 εκατομμύριο ευρώ. Τα χρήματα που πήρε από την πώληση, τα έδωσε στην κοκαΐνη.

Η σχέση με τον 42χρονο

Έχοντας ξοδέψει όλα της τα χρήματα στις ουσίες, η 60χρονη πλανιόταν στην Ομόνοια, όπου συναναστρεφόταν με άλλους τοξικοεξαρτημένους. Σε ένα σημείο, βέβαια η ίδια είχε καταφέρει να μείνει σε δομή του ΟΚΑΝΑ, επιχειρώντας να ορθοποδήσει.

Στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, γνώρισε τον 42χρονο και σύναψαν ερωτική σχέση. Ο 42χρονος ήταν χρήστης ηρωίνης για πολλά χρόνια και τελικά εκδιώχθηκε από τον ΟΚΑΝΑ λόγω βίαιης συμπεριφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το θύμα, όσο και ο δράστης είχαν συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Το τραγικότερο της υπόθεσης είναι πως μέχρι στιγμής την 60χρονη δεν την έχει αναζητήσει κανένας συγγενής της.

Ακόμη, όπως ανέφερε ο 42χρονος στους αστυνομικούς, η 60χρονη ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη και έκανε ενδοφλέβια χρήση, πρακτική η οποία δεν συνηθίζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε φορά που έκανε χρήση, η ίδια γινόταν πολύ επιθετική και ξεσπούσε με έντονο τρόπο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν τον δράστη ερευνώντας το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και διαπίστωσαν ότι έμενε σε κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής. Ο 42χρονος, τελικά, ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 60χρονη με μαχαίρι.

Ο ίδιος δήλωσε πως το πρωί της Τρίτης, αφού αγόρασαν τις δόσεις τους, έκαναν χρήση ναρκωτικών στην Πλατεία Βαρβακείου και αργότερα ο 42χρονος πήγε στην τουαλέτα. Καθώς γύριζε, η 62χρονη σύμφωνα με όσα κατέθεσε, έγινε επιθετική και άρχισε να τον εξυβρίζει.

Τότε, όπως κατέθεσε ο δράστης, πιάστηκαν στα χέρια, καθώς εκείνη κρατούσε ένα μαχαίρι. Όταν κατάφερε να της το αρπάξει, άρχισε να την μαχαιρώνει με μανία. Ο ίδιος, πάντως, δεν κατάφερε να εξηγήσει στους αστυνομικούς το πώς και γιατί την μαχαίρωσε 20 φορές.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε πως απομακρύνθηκε από το σημείο του εγκλήματος και πέταξε το μαχαίρι στα σκουπίδια και το οποίο δεν έχει εντοπιστεί. Αναφορικά με την τσάντα της γυναίκας που έλειπε και το κομμένο λουρί που βρέθηκε δίπλα της, είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα και ότι την έκλεψε κάποιος άλλος.

Υπογραμμίζεται πως οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο που διέμενε, τα ρούχα που φορούσε κατά την διάρκεια του εγκλήματος, τα οποία ήταν γεμάτα αίματα, καθώς επίσης ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.