Newsroom

Newsroom

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Δεν είστε όλες θύματα… Πρέπει να σέβεστε», δήλωσε ο θείος του δράστη

Με νέα δημόσια παρέμβασή του ο θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου από τη Ρόδο εντείνει το κύμα των αντιδράσεων εναντίον του

5381580

Οργή κι αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις του θείου του δολοφόνου της 32χρονης Ντόρας στη Ρόδο, που υποστήριξε ότι ευθύνονται τα θύματα της έμφυλης βίας καθώς οδηγούν τους συντρόφους τους σε ακραίες συμπεριφορές!

Ο θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ μέσα στον δρόμο την 32χρονη Ντόρα, ενώ και στο παρελθόν είχε επιδείξει ακραία κακοποιητική συμπεριφορά, ανέφερε ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες θύματα, ότι ο ανιψιός του «δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε» και πως «η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει»! 

Ο θείος του δράστη, σε συνέντευξή του στο STAR, αφού ο ίδιος τόνισε πως είναι αγιογράφος και «είμαστε χριστιανική οικογένεια», επιτέθηκε στα ΜΜΕ για όσα αναφέρουν σχετικά με τον ανιψιό του και το παρελθόν του, αγνοώντας τις μαρτυρίες θυμάτων – συντρόφων του δράστη.

Δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει ότι μπορεί η πρώην γυναίκα του να ήταν αυτή που του έκανε μήνυση, ωστόσο ο ίδιος έπρεπε να προσφύγει πρώτα στη Δικαιοσύνη καθώς ήταν θύμα κακοποίησης. «Δεν έκανε όμως γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της» ισχυρίστηκε. Ανέφερε ότι μετά από ατύχημα που είχε στο μάτι και τον είχε αφήσει τυφλό, τον είχε διώξει από το σπίτι. «Μας έχετε διασύρει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς, δε, γιατί πιστεύει ότι ο ανιψιός του σκότωσε τη Ντόρα, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Ντόρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου», χωρίς να έχει την παραμικρή πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της αδικοχαμένης.

«Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε ‘γυναικοκτονία’, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο ‘κακοποιητής’ και ‘απελευθερώθηκε’. Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;» διερωτήθηκε ο θείος του δολοφόνου της 31χρονης. «Θεωρώ ότι τα δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να ήταν μαζί γιατί ήταν κουκλιά» υποστήριξε

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου:

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει […].

Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά και μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου». 

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

nosokomeio agia olga giatros giatroi 2

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…