Newsroom

Newsroom

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Η 35χρονη είχε καταγγείλει τον δράστη την ημέρα που την δολοφόνησε

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η 35χρονη είχε καταγγείλει τον δράστη την ημέρα που την δολοφόνησε - Συχνές οι καταγγελίες του θύματος για βία από τον σύντροφό της.

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Ασφάλειας Λάρισας για τη γυναικοκτονία που έγινε στο κέντρο της Λάρισας, σε υπόγειο διαμέρισμα-τρώγλη, στο οποίο διέμενε περιστασιακά το θύμα με τον 27χρονο Πακιστανό σύντροφό της. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η 35χρονη τον είχε καταγγείλει την ημέρα που τη δολοφόνησε.

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα, που ήταν χρήστης ναρκωτικών, είχε καταγγείλει ότι ο 27χρονος σύντροφός της την χτυπούσε. Όμως, πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, εκείνος την σκότωσε συνθλίβοντάς της το κρανίο, ίσως για να την «τιμωρήσει» που τον κατέδωσε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη που έκανε τη νεκροτομή, ο θάνατος της 35χρονης επήλθε περίπου μία εβδομάδα πριν βρεθεί η σορός της, χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την ημέρα της καταγγελίας.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Η 35χρονη ήταν χρόνια τοξικοεξαρτημένη από την ηλικία των 18 της ετών και ζούσε μαζί με τον 27χρονο, με τον οποίο περιφέρονταν και ενίοτε έμεναν σε αυτό το διαμέρισμα υπό την μορφή κατάληψης.

Περίοικοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα της 35χρονης και όταν κάλεσαν την Αστυνομία και εισήλθαν στον χώρο, την βρήκαν νεκρή, σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, ενώ έφερε και τραύμα στο δεξί κρόταφο, από άγνωστο αντικείμενο.

Ο χρόνος θανάτου της υπολογίζεται έως και μία εβδομάδα πριν εντοπιστεί. Τελικά, η σορός της άτυχης γυναίκας όταν εντοπίστηκε ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Συχνές οι καταγγελίες του θύματος για βία από τον σύντροφό της

Το θύμα έκανε συχνά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία στον σύντροφό της και αναζητούμενο για την δολοφονία της, χωρίς να κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. Τελευταία φορά υπέβαλε μήνυση σε βάρος του μέρες πριν το έγκλημα.

Μάλιστα αυτή η επικίνδυνη καθημερινότητα βίας ανάμεσα στο ζευγάρι, τους είχε καταστήσει απόλυτα γνωστούς και αναγνωρίσιμους στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, τόσο τις προηγούμενες ημέρες πριν το έγκλημα όσο και την ίδια ημέρα είχαν προηγηθεί έντονοι τσακωμοί και πάλι μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος αποπειράθηκε να διαφύγει μετά το έγκλημα από τη χώρα και συνελήφθη κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Πριν από έξι μέρες, ο 27χρονος είχε αποπειραθεί μαζί με μία ομάδα μεταναστών να περάσει τα σύνορα προς τη Βόρεια Μακεδονία από την Ειδομένη. Τελικά, εντοπίστηκε από τις ελληνικές αρχές πριν περάσει τα σύνορα, όπου και διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απλώς γύρισε πίσω.

Πέρασε τότε εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς το έγκλημα σε βάρος της συντρόφου του δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα και εικάζεται ότι πιθανόν να κατάφερε σε δεύτερο χρόνο και με άλλο τρόπο να διαφύγει εκ νέου από την χώρα.

Σε κάθε περίπτωση πέρα από τις Υπηρεσίες των συνόρων έχουν ενημερωθεί και οι γειτονικές χώρες ότι η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητά για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 25

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…