Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Προκαλεί με δήλωση μέσα από τη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Εν αναμονή της απόφασης για την επιμέλεια του μωρού

anagnostopoulos Medium 3

Σε νέα, προκλητική δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού προχώρησε ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με το star, o γυναικοκτόνος, μέσω του δικηγόρου του έστειλε το εξής μήνυμα, επιχειρώντας να πείσει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για το παιδί του, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι «θρηνεί» για ότι έχει συμβεί:

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Η δήλωση αυτή έρχεται τη στιγμή που το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων ως προς την επιμέλεια του βρέφους, το οποίο ακόμη δεν έχει συμπληρώσει το πρώτο έτος της ζωής του.

Η απόφαση της εισαγγελικής Aρχής αναμένεται το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και σήμερα ή τη Δευτέρα.

Μέχρι στιγμής, την εξολοκλήρου επιμέλεια του μωρού έχει ζητήσει η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν, ενώ οι γονείς του κατ’ ομολογίαν θύτη, ζητούν την από κοινού επιμέλεια του μωρού με την οικογένεια του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο γυναικοκτόνος βρίσκεται στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο της Folli Follie.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων