Γυναικοκτονία-σοκ ιταλίδας pornostar: Ο δράστης της επί μήνες απαντούσε σε μηνύματα σαν να ήταν αυτή

Την απόλυτη φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την ομολογία του 43χρονου γείτονα και εραστή της: «Γυρίζαμε μια ταινία μαζί - Άρχισα να τη χτυπάω με ένα σφυρί, όταν έφτασα στο κεφάλι της, άρχισα να τη χτυπάω δυνατά, δεν είμαι σίγουρος γιατί. Δεν ξέρω τι μου συνέβη».

RWDPzQ3m

Σοκαρισμένη η Ιταλία με την πρωτοφανή αγριότητα γυναικοκτονίας της 26χρονης Charlotte Angie, έξω από το Μπόρνο – Η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 43χρονο γείτονα και εραστή της, Davide Fontana -Την απόλυτη φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την ομολογία του 43χρονου για τη δολοφονία της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, κατά κόσμον γνωστή ως Κάρολ Μαλτέζι (Carol Maltesi).

Ο 43χρονος ανακρινόταν επί 4 ώρες και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της Carol Maltesi. Ο άνδρας είπε ότι σκότωσε την 26χρονη στο απόγειο ενός “ερωτικού παιχνιδιού”, και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της και το έκλεισε στη κατάψυξη. Όπως είπε, η γυναίκα πέθανε από χτυπήματα στο κεφάλι.

“Γυρίζαμε μια ταινία μαζί. Ήταν δεμένη, με μια τσάντα στο κεφάλι. Άρχισα να τη χτυπάω με ένα σφυρί σε όλο της το σώμα, όχι δυνατά. Μετά, όταν έφτασα στο κεφάλι της, άρχισα να τη χτυπάω δυνατά, δεν είμαι σίγουρος γιατί. Δεν ξέρω τι μου συνέβη” είπε ο 43χρονος φωτογράφος και ερασιτέχνης πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό. Όπως δήλωσε ο γυναικοκτόνος, γνώρισε τη κοπέλα το 2020 μέσω Instagram.

“Δούλευα σε τράπεζα αλλά έχω πάθος με τη φωτογραφία. Τη γνώρισα μέσω Instagram και την έβγαζα φωτογραφίες με εσώρουχα. Ζούσα στο Μιλάνο με τη γυναίκα μου και μετά αποφάσισα να την αφήσω γιατί άρχισα να βγαίνω με την Κάρολ. Ήμασταν σε μια ανοιχτή σχέση. Εκείνη πουλούσε σκληρές ταινίες και φωτογραφίες στο Onlyfans”, δήλωσε ο δράστης. Πρόσθεσε πως η κοπέλα ήταν σε σχέση με έναν άλλο πορνοστάρ αλλά χώρισε γιατί εκείνος εκδήλωνε ακραία ζήλια.

Ο Fontana είπε στις Αρχές πως σκότωσε την Carol Maltesi στις 10 Ιανουαρίου, τεμάχισε το σώμα της “σε τρεις ημέρες”, προσπάθησε πρώτα να της βάλει φωτιά και τελικά εγκατέλειψε τα λείψανα στα βουνά του Borno (Brescia) κατά τη διάρκεια διακοπών σε ξενοδοχείο του Boario Terme.

Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, περισσότερο από δύο μήνες, ο 43χρονος απαντούσε σε μηνύματα που έφταναν στο κινητό της κοπέλας “σε μια προσπάθεια να τους κάνει να πιστέψουν ότι ήταν ζωντανή”, όπως εξήγησε. Έλεγε δε σε φίλους και γνωστούς της πως “ήθελε να αλλάξει τη ζωή της, να φύγει από τον κόσμο του πορνό”.

Τα ψέματα επαναλαμβάνονταν μέχρι τις 26 Μαρτίου, όταν, μετά την ανακάλυψη του πτώματος, ο δημοσιογράφος Andrea Tortelli έγραψε στη νεαρή και ζητώντας επιβεβαίωση ότι ζει, της είπε να του στείλει ηχητικό μήνυμα για να ακούσει τη φωνή της Carol. “Ήταν ο μόνος που ζήτησε να ακούσει τη φωνή της αυτούς τους δύο μήνες”, εξήγησε ο Fontana. “Φοβήθηκα και δεν του απάντησα ποτέ”.

Στη συνέχεια, ο Fontana διηγήθηκε πώς διαμέλισε το σώμα αφού αγόρασε “ένα τσεκούρι και ένα μεταλλικό σιδηροπρίονο”. Μετά από τρεις μέρες έβαλε τα λείψανα της κοπέλας σε έναν καταψύκτη που αγόρασε “στο διαδίκτυο” και στη συνέχεια προσπάθησε να τα κάψει χωρίς επιτυχία. Έτσι αποφάσισε να κατευθυνθεί στα βουνά του Μπόρνο (Μπρέσια) όπου πέρασε τις διακοπές του. Μετά την ανακάλυψη των μακάβριων ευρημάτων, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει την άτυχη κοπέλα από τα τατουάζ της.

Σε μια ανάρτηση της Carol Maltesi από το 2020, εκείνη μιλούσε για τη βία κατά των γυναικών. Όπως έλεγε η βία δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχική. “Πρέπει να μιλάμε και για τη ψυχολογική βία, που σε καταστρέφει εξίσου με τη σωματική” έλεγε και πρόσθετε πως πλέον στόχος της είναι να μεγαλώσει σωστά τον γιο της. “Οι γυναίκες πρέπει να σέβονται και να υποστηρίζουν η μία την άλλη, όχι να επικρίνουν τις μητέρες για το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους”, έλεγε μεταξύ άλλων.

Φίλοι της την περιέγραψαν ως μια ευαίσθητη κοπέλα η οποία στόχευε να φύγει από την Ιταλία και να ζήσει στο Άμστερνταμ όπου ζει ο πατέρας του παιδιού της με τον γιο τους.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…