Γυναικοκτονία από Ελληνα ομογενή στις ΗΠΑ: Τη σκότωσε με σπαθί, επειδή ήθελε να χωρίσουν

Νέα γυναικοκτονία από Έλληνα ομογενή, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ. Άλλη μια υπόθεση μπαίνει στο «μαύρο» ημερολόγιο του 2021.

AP21096776836775

Χειροπέδες για ακόμη μια φρικτή γυναικοκτονία, αυτή τη φορά σε έναν 37χρονο Έλληνα ομογενή από τις ΗΠΑ πέρασαν οι Αρχές στη Νέα Υόρκη. Δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο 37χρονος Πίτερ Οικονόμου, ο οποίος φέρεται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 35χρονη κοπέλα του, Μίντι Σίνγκερ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Πήτερ Οικονόμου κατηγορείται για γυναικοκτονία, καθώς η αστυνομία του Κουίνς υποστηρίζει ότι σκότωσε τη σύντροφό του με σπαθί και σφυρί και έπειτα κάλεσε τις αρχές, ρίχνοντας την ευθύνη σε κακοποιούς. Το θύμα, η 35χρονη Μίντι Σίνγκερ βρέθηκε νεκρή σε ντουλάπα στο διαμέρισμά της, ενώ το σπαθί ήταν ακόμα καρφωμένο στην πλάτη της.

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας: σύμφωνα με το Foural.com o Οικονόμου –ο οποίος φαίνεται πως όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν προέβη στο έγκλημα– σκότωσε τη Σίνγκλερ επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν στο σημείο του εγκλήματος έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…