ΓΣΕΕ – Μήνυση κατά του CEO που απειλούσε τους υπαλλήλους για να ψηφίσουν ΝΔ «αγκαζέ» με τον ‘Αδωνι

«Ο κ Λιάγκας, έχοντας μαζί του τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, επιχείρησε με περίσσιο θράσος και καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας, να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους για να ψηφίσουν "σωστά". Αυτοί οι εκβιασμοί και οι απειλές, δεν θα μείνουν αναπάντητες».

Screenshot 2023 04 28 190139 1 1

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του Αλέξη Λιάγκα, CEO της ασφαλιστικής εταιρίας NOS ΙNSURANCE για κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας, κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Φωτόπουλος

«Ο κ Λιάγκας, έχοντας μαζί του τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, επιχείρησε με περίσσιο θράσος και καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας, να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους για να ψηφίσουν “σωστά”. Αυτοί οι εκβιασμοί και οι απειλές, δεν θα μείνουν αναπάντητες», τόνισε ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ.

Η επόμενη κίνηση της ΓΣΕΕ για την πρωτοφανή ενέργεια του CEO της NOS ΙNSURANCE να απειλεί υπαλλήλους, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, θα είναι αύριο Τρίτη (09/05) να ενημερωθεί για τη μηνυτήρια αναφορά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο CEO της NOS ΙNSURANCE, παρουσία μάλιστα του Άδωνι Γεωργιάδη που έκανε προεκλογική επίσκεψη στην εταιρεία, απείλησε τους υπαλλήλους προκειμένου να ψηφίσουν ΝΔ. Η απαράδεκτη μίνι ομιλία – προειδοποίηση του CEO προκάλεσε ένα τσουνάμι δυσφήμισης για τη γνωστή ασφαλιστική. Δημοσίευμα επίσης, από το newsbreak.gr και ΑΥΓΗ έφεραν στο φως της δημοσιότητας τις  «χρυσές» δουλειές που έχει κάνει με το δημόσιο, ο CEO, του ομίλου NOS Insurance Services.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Απευθείας αναθέσεις με το δημόσιο για την «δημοκρατική…» εταιρεία NOS Insurance Services

Στη συνέχεια και μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την πρωτοφανή ενέργεια λίγο πριν από τις εκλογές, τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης δικαιολόγησαν ανερυθρίαστα τον Αλέξη Λιάγκα, με τον υπουργό ανάπτυξης να ισχυριστεί -μεταξύ άλλων- ότι ο επιχειρηματίας έκανε πλάκα και ότι ο ίδιος «παρά το χιουμορ, δεν το αφήνει να περάσει έτσι ούτε ως αστείο».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Στην απελπισία τους οι Συριζαίοι έχουν ανεβάσει ένα βίντεο, όπου ένας επιχειρηματίας -κάνει πλάκα στην πραγματικότητα γί´αυτό και γελούν όλοι μετά- μιλάει πιεστικά υπέρ ΝΔ στους εργαζομένους του. Εγώ όμως παρά το χιούμορ δεν το αφήνω να περάσει έτσι ούτε ως αστείο. Την απάντησή μου όμως την έκοψαν! Δείτε την!», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης: Με εξώδικο στον Τσίπρα ο Άδωνης προσπαθεί να σώσει…τα ασυμμάζευτα με τον «εκβιαστή» εργοδότη

Τι είπε ο Άκης Σκέρτσος

Ερωτηθείς στο πλαίσιο της συνέντευξης των πολιτικών συντακτών εάν τέτοιες συμπεριφορές είναι αποδεκτές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ισχυρίστηκε ότι «κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να υφίσταται κανενός είδους εκβιασμό από την εργοδοσία».

Υποστήριξε ότι «η πολιτεία έχει θεσπίσει εργαλεία, όπως η ανεξάρτητη αρχή και η ψηφιακή κάρτα εργασίας, για να ελέγχουμε την εργοδοτική αυθαιρεσία. Δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές».

«Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι πρόκειτο για ένα αστείο που διορθώθηκε στη συνέχεια και αυτό φαίνεται και στο βίντεο» είπε για τον ξεκάθαρο εκβιασμό που επιδίδεται ο CEO ενώπιον του υπουργού ανάπτυξης, ο Άκης Σκέρτσος.

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

GMPRm9QXEAElRJj

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

Αλευρωμένοι λευκοί σανδαλοφόροι νεαροί και νεαρές πόζαραν σαν αρχαία αγάλματα μπροστά από τον Παρθενώνα παριστάνοντας…

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

6036943

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Διαβάστε τα πρώτα λόγια της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση της για την τραγωδία στο…

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

Γιάννης

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

«Γιάννη μου μωρό μου για μένα είσαι εδώ. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του»,…