ΓΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤAΚΗΣ

Γρηγόρης Ψαριανός ή, μήπως, Λουκάς Σιδηρόπουλος;

Ποιος είναι, λοιπόν, ο Ψαριανός; Ελπίζω να μην είναι αυτός που γράφει στο facebook με το ψευδώνυμο Λουκάς Σιδηρόπουλος, γιατί…

anandranistakis 1 0 2 4

Ποιος είναι, λοιπόν, ο Ψαριανός; Ελπίζω να μην είναι αυτός που γράφει στο facebook με το ψευδώνυμο Λουκάς Σιδηρόπουλος, γιατί αν είναι, τότε έχει γράψει, με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, τα εξής: «Ρε καθίκια, δωσίλογοι, μνημονιακοί μερκελιστές, γιατί εμποδίζετε το δικαίωμα ενός νέου να σπουδάσει; Κι όχι ΜΟΝΟ αυτού του ηρωικού νέου αγωνιστή… Αύριο, που θα θέλει να ‘σπουδάσει’ ο ισοβίτης δολοφόνος, ο Κασιδιάρης και ο κάθε φασίστας εγκληματίας, ο σίριαλ κίλερ ή βιαστής, ο μαφιόζος θεριστής με το καλάσνικοφ, ο τύπος που γαμούσε τα παιδιά του στην υπόγα που τα ‘χε δεμένα; ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν είναι κι αυτοί; Δεν πρέπει να συμπαρασταθούμε στον αγώνα τους για Μόρφωση; Δε θα πάμε με τη Ζωίτσα, τον Τασούλη και τους άλλους βουλευτές της Αριστεράς και της προόδου να κάνουμε κάνα μπουρμπουτσουλούκι, να κάψουμε κάνα δυο Κολωνάκια και λίγα Εξάρχεια;».

Το κείμενο το έφερε στην επιφάνεια η «Εφημερίδα των Συντακτών» την Τετάρτη και μέχρι την Πέμπτη δεν είχε υπάρξει καμία αντίδραση. Ελπίζω ότι μέχρι την Παρασκευή που θα διαβάζετε αυτό το κείμενο ο Ψαριανός θα έχει δηλώσει δημοσίως ότι δεν είναι ο Λουκάς Σιδηρόπουλος. Το ελπίζω ακόμη κι εγώ, που έχω τη χειρότερη γνώμη για τον Ψαριανό. Ελπίζω ότι ο άνθρωπος που έχει κάτσει στα βουλευτικά έδρανα δύο κομμάτων της Αριστεράς δεν δημοσίευσε ποτέ εμέσματα επιπέδου Ηλία Κασιδιάρη. Ακόμη κι εγώ, που παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς τη διολίσθησή του, ελπίζω ότι ο Ψαριανός ήταν και παραμένει ένας γραφικός διάδοχος του Θεόδωρου Πάγκαλου και ότι δεν έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα του φασισμού.

Μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Λουκά Σιδηρόπουλου, ας δώσουμε τον λόγο σε άλλα κυνηγόσκυλα του καθεστώτος, στον γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, που έγραψε στο facebook ότι υπάρχει υποκρισία γύρω από το θέμα του Ρωμανού και ότι ο απεργός πείνας «επιδιώκει πολιτικό εκβιασμό». Το να βάζει ένας νέος άνθρωπος σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του και τη σωματική του ακεραιότητα εκεί στη Ν.Δ. το εκλαμβάνουν ως καπρίτσιο, ως πολιτικό παίγνιο. Απολύτως φυσιολογική αντίδραση, το λιγότερο που μπορεί να περιμένει κανείς από τους Παπαμιμίκους, από τα παιδιά που βγήκαν από τον δοκιμαστικό σωλήνα της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ και των ΜΚΟ.

Ο Γιώργης ο Τράγκας δεν χρησιμοποιεί facebook και άλλες τέτοιες φλωριές, τα λέει όλα με τη φωνούλα του από το ραδιόφωνο. Δεν γίνεται να πάει στα ΤΕΙ ο Ρωμανός, έκραξε ο Γιώργαρος. Αν πάει, θα τον ακολουθούν πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ, που θα πρέπει να μπαίνουν και μέσα στις αίθουσες. Να σπουδάσει εξ αποστάσεως ο Ρωμανός κι αν δεν θέλει, να γίνει υποχρεωτική σίτιση κι αν πεθάνει, θα φταίνε όσοι του συμπαραστέκονται. Δολοφόνοι είναι, κατά τον Τράγκα, οι συμπαραστάτες του Ρωμανού.

Ο Παπαμιμίκος με τον Τράγκα έχουν τουλάχιστον το θάρρος να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα. Ο Λουκάς Σιδηρόπουλος;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…