Γρηγοράκος: Θα δώσουν απαντήσεις Σαμαράς-Βενιζέλος για τον Μπαλτάκο

Την πρόθεση να δώσουν απαντήσεις  ο πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφορικά με το θέμα…

grigorakos leonidas

Την πρόθεση να δώσουν απαντήσεις  ο πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφορικά με το θέμα Μπαλτάκου, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατηγορώντας παράλληλα τον πρώην γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης για την συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του βίντεο.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίσει τον εαυτό του. Όμως, όταν έχει κάνει ένα τέτοιο λάθος δεν μπορεί να βγαίνει στα ΜΜΕ» είπε και πρόσθεσε «από το βήμα της Βουλής λέω στον κ. Μπαλτάκο να έχει μακρύ δρόμο αλλά δεν θα τελειώσει αν βγαίνει παγανιά στα ΜΜΕ και διαιωνίζει το λάθος του».

Επιπροσθέτως, επισήμανε ότι ο λόγος που το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε συνεργασία με την ΝΔ ήταν «η διασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας, η παραμονή στην ευρωζώνη, η δημοσιονομική προσαρμογή και η άμβλυνση των αδικιών» και τόνισε ότι «η σύμπραξη των δύο κομμάτων δεν σημαίνει κατάλυση της πολιτικής τους ιδεολογίας… Δεν αφομοιώνει το ένα το άλλο. Ο καθένα προβάλει τον λόγο του χωρίς να προσβάλει τον προγραμματικό λόγο της κυβέρνησης… Είναι ανεπίτρεπτος και ανιστόρητος και απαράδεκτος ο συσχετισμός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει συνταχθεί με τον κ. Σαμαρά και αποτελεί πολιτική συνιστώσα του. Επιμένουμε και έχουμε την αυτονομία γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι μεγάλες παρατάξεις και έχουν την ιστορική τους πορεία και αυτονομία» και υποστήριξε ότι «αυτό ποτέ δεν το κατάλαβε ο κ. Μπαλτάκος».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…