Γρηγοράκος: Προ των πυλών οι εκλογές

[…]

grigorakos 7

Η παρότρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου την Τρίτη να γίνει προετοιμασία για πρόωρες εκλογές εντός του 2015 φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία, καθώς ένα ακόμα στέλεχος της κυβέρνησης, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε σήμερα πως οι εκλογές «είναι προ των πυλών», αφού όπως σημείωσε είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή.

Πρόκειται για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, παραδέχθηκε πως «είναι στην προγραμματική μας συμφωνία να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο, πιθανώς πριν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς μάλιστα για τις διαφορές ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στο θέμα αυτό, ο κ. Γρηγοράκος ξεκαθάρισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δέσμιο κανενός και δεν έχει ‘συμπεθεριάσει’ με κανένα».

Ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου επιτέθηκε εξάλλου κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χωρίς να τον κατονομάσει, σχολιάζοντας πως «στο ΠΑΣΟΚ έχουμε αρχηγούς, αρχηγικούς και αρχηγόπουλα» και προσθέτοντας: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι κατά των διαγραφών, αλλά όταν έδινε τη μάχη κάποιοι απουσίαζαν… Τη μάχη την έδωσε μόνος του με δυο – τρεις άλλους».

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…