Newsroom

Newsroom

Green Friday στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε... εκπτώσεις απέναντι στη Βιλερμπάν και τη διέλυσε άνετα με 77-58 στο ΟΑΚΑ

μπεικον

Ο καλύτερος Παναθηναϊκός της φετινής σεζόν εμφανίστηκε στο κατάλληλο σημείο! Με μεγάλο του όπλο την άμυνα το «τριφύλλι» κατάπιε την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, έκανε το 2 στα 2 στη «διαβολοβδομάδα» (για πρώτη φορά μετά το 2020) και μπήκε σε τροχιά… play offs!

Οι πράσινοι στηρίχτηκαν στην άμυνα τους που διέλυσε κάθε επιθετικό πλάνο της Βιλερμπάν και τον Ντουέιν Μπέικον να σημειώνει career high σε πόντους, έκλεισαν δίχως απώλειες τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, δείχνοντας σημάδια αγωνιστικής ανόδου.

Η αμυντική προσέγγιση του αγώνα και η διάρκεια που επέδειξε σε αυτό το κομμάτι ο Παναθηναϊκός «κούμπωσε» με το επιθετικό ξέσπασμα του Μπέικον στην τρίτη περίοδο (σημείωσε τους 12 από τους 25 πόντους του σε αυτό το διάστημα) και οι «πράσινοι» μπήκαν πρόωρα σε τροχιά νίκης.

 

Ακόμη ένα κομβικό στοιχείο στην άνετη επικράτηση του «τριφυλλιού» ήταν ο επιθετικός πλουραλισμός της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς (δεν σκόραραν μόνο Χουγκάζ και Μαντζούκας), όπως και τα 19 λάθη της Βιλερμπάν, η οποία τα… έσπασε από τα 6.75 (16.7%) και είχε πρώτο σκόρερ τον Ιβς Πονς (11π.).

 

 

 

 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…