Newsroom

Newsroom

Greek Mafia: Σχέδιο δολοφονίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ – Ελεύθεροι έξι κατηγορούμενοι

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την σκοτεινή δράση της Greek Mafia. Ένας ακόμη αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο της, καθώς μέλη…

silipsis

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την σκοτεινή δράση της Greek Mafia. Ένας ακόμη αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο της, καθώς μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν συμβόλαιο θανάτου για αξιωματικό που υπηρετεί στο τμήμα εκβιαστών.

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα βρέθηκε σε έρευνες σε κελί κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, με το όνομα του αστυνομικού, τη διεύθυνση του και άλλα στοιχεία. Ο κρατούμενος θεωρείται άνθρωπος γνωστού βαρυποινίτη και εκτίει ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου!

Εν τω μεταξύ ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της, με εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα. Ελεύθεροι και οι κατηγορούμενοι Ευστάθιος Πανάγου που αντιμετωπίζει κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, Σαίντ Αφσαργιαν που κατηγορείται για εκρήξεις, Γεώργιος Βερεσές που κατηγορείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα.

Γέροντες που είχαν την ατυχία να μεγαλώσουν παιδιά με παραβατική συμπεριφορά δήλωσαν στις απολογίες τους οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επίταξης σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εκρήξεις. «Είχαμε την ατυχία τα παιδιά μας απο τα 35 τους χρόνια να έχουν παραβατική συμπεριφορά και τα επισκεπτόμαστε στις φυλακές για να τους πάμε τρόφιμα. Αυτή είναι η μόνη μας σχέση με τις φυλακες», είπε ο Νίκος Σκαφτούρος, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τηη Λίτσα Βλαστού, η οποία δήλωσε στις Αρχές ότι έχει κρύψει μέρος από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου στο σαλόνι του σπιτιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαδέλφη του βαρυποινίτη δήλωσε ότι έσκαψε στο σαλόνι της και έκρυψε σε τάπερ και βάζα ένα μεγάλο μέρος από τα λύτρα που πήραν οι απαγωγείς.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…