Newsroom

Newsroom

Greek Mafia: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση των συλληφθέντων

Σε αυτά αποτυπώνονται οι διαδρομές που ακολούθησε με το αυτοκίνητο του ο Βασίλης Ρουμπέτης από τις 10 έως τις 23 Απριλίου και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, τον ακολουθούσαν με το δικό τους όχημα.

mafia

Φωτογραφικά ντοκουμέντα στα οποία αποτυπώνεται η δράση της Greek Mafia, ήρθαν στη δημοσιότητα από την ΕΡΤ, τα οποία συμπεριλαμβάνονται και στη σχετική δικογραφία.

Σε αυτά αποτυπώνονται οι διαδρομές που ακολούθησε με το αυτοκίνητο του ο Βασίλης Ρουμπέτης από τις 10 έως τις 23 Απριλίου και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, τον ακολουθούσαν με το δικό τους όχημα.

greek mafia ert

Στις πρώτες φωτογραφίες  φαίνονται μέλη της οργάνωσης την ώρα που κάνουν επίθεση σε πρατήριο καυσίμων συμφερόντων της οικογένειας Σκαφτούρου. Η επίθεση έγινε στις 10 Ιουνίου 2023. Τότε, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προσέγγισαν τον υπαίθριο χώρο του πρατηρίου και αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων δύο υπαλλήλους, προκάλεσαν πυρκαγιές και εκρήξεις σε σταθμευμένα φορτηγά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ακόμη μία φωτογραφία με το επιχειρησιακό σπίτι, που χρησιμοποιούσαν εκτελεστές της οργάνωσης στην περιοχή Αφαία στον Ασπρόπυργο.

 

Δείτε τις φωτογραφίες απο την επίθεση στο βενζινάδικο του Σκαφτούρου:

Greek_Mafia_1_50c93.jpg

 

Δείτε φωτογραφίες:

avin1
avin2
avin3
avin4
avin6
avin7
avin_listia
avin_listia2

Εικόνα από την εμπρηστική επίθεση:

Greek_Mafia_4_cba22.jpg

Οι φωτογραφίες των δραστώνGreek_Mafia_2_73820.jpg

avin1
avin2
avin3
avin4
avin5
avin6
avin7
avin_listia
avin_listia2

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…