Newsroom

Newsroom

Γράφει βιβλίο ο καπετάνιος του Costa Concordia

Ένα βιβλίο περιμένοντας την δίκη του γράφει ο Ιταλός καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia.Όπως ανέφεραν στα ιταλικά ΜΜΕ άτομα από…

concordia

Ένα βιβλίο περιμένοντας την δίκη του γράφει ο Ιταλός καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia.Όπως ανέφεραν στα ιταλικά ΜΜΕ άτομα από το συγγενικού του περιβάλλον το βιβλίο γράφετε «με σκοπό να ξεπεράσει μια πρώτη φάση κατάθλιψης και να αποδείξει ότι διαθέτει ακόμη μεγάλη μαχητικότητα».

Το βιβλίο θα αναφέρεται στο ναυάγιο του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia που στοίχισε τη ζωή σε 34 ανθρώπους, και στις σελίδες θα προασπίζεται τον εαυτό του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν .Το βιβλίο θα εκδοθεί από μεγάλο αμερικάνικό εκδοτικό οίκο.

Για να προασπίσει τον εαυτό του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο πρωταγωνιστής του ναυαγίου θα γράψει το βιβλίο για λογαριασμό μεγάλου αμερικανικού εκδοτικού οίκου.

Ο πιο μισητός άνθρωπος στην Ιταλία, φέρεται να εγκατέλειψε το πλοίο, και αρνήθηκε να επιστρέψει για να συντονίσει τις επιχειρήσεις εκκένωσης θα έρθει αντιμέτωπος με την ιταλική δικαιοσύνη ενώ μέχρι τότε βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό .