"Γουρούνια" άφησαν κεφάλια χοίρων στην είσοδο κέντρου υποδοχής προσφύγων στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Η μισαλλοδοξία

cover
NewsRoom 26/11/2015 | 18:51

Η μισαλλοδοξία επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς ανά την Ευρώπη. Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν εκατοντάδες πρόσφυγες στην είσοδο κέντρου υποδοχής στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν το προηγούμενο βράδυ 14 κομμένα κεφάλια γουρουνιών στο χωριό Εσμαρκέβελντ, έξω από την πόλη του Ένσεντε, ενώ μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή των συγκεκριμένων ζώων, αφού οι Μουσουλμάνοι δεν καταναλώνουν χοιρινό κρέας.

Μάλιστα, τοποθέτησαν 9 κεφάλια γουρουνιών πάνω στον φράχτη εισόδου και πέταξαν τα υπόλοιπα πέντε στο έδαφος, στο οποίο βρέθηκαν και σακούλες με αίμα.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας εξέφρασε την απορία του για το περιστατικό, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν εκφραστεί παράπονα από τους κατοίκους.

Λίγο αργότερα, στο twitter αναρτήθηκε η φωτογραφία από την περιοχή με το ακόλουθο μήνυμα: «Όταν η δημοκρατία αποτυγχάνει, ο κόσμος γίνεται άγριος και απελπισμένος. Καλωσήρθατε στην κόλαση του Εσμαρκέβελντ».

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος το συγκεκριμένο μήνυμα δεν αφορούσε μόνο τους μετανάστες αλλά και την κυβέρνηση της χώρας για την απόφαση που πήρε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκείνες τις ημέρες άλλωστε, υπήρξαν αντιδράσεις από τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι παραπονέθηκαν για την ασφάλειά τους.