Newsroom

Newsroom

Το… γουρούνι της ημέρας: H viral «σαρκοβόρα» επίθεση σε δημοσιογράφο (video)

Ένα γουρούνι έγινε η μασκότ της ημέρας μετά την πρωτοφανή και επίμονη επίθεσή του σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, ο οποίος έτρεχε και ούρλιαζε, ενώ δεν κατάφερε να μεταδώσει το ρεπορτάζ του

pig 2189566 1920

Την τηλεοπτική δόξα φαίνεται πως ζήλεψε ένα γουρούνι στην περιοχή της Κινέτας και προσπάθησε να «φάει» τη θέση του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 Λάζου Μαντικού, ο οποίος κάλυπτε το ρεπορτάζ των ζημιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Το γουρούνι, που όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, λέγεται «χοιρομέρα», δεν άφησε ήσυχο τον δημοσιογράφο αφού για περίπου ένα λεπτό που διήρκεσε η σύνδεση τον κυνηγούσε και τον δάγκωνε, με τον δημοσιογράφο να ουρλιάζει προσπαθώντας να ξεφύγει από το άγριο… αρπακτικό.

Όπως είναι λογικό όσοι βρίσκονταν στο στούντιο δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν, αφού ακούγονταν ξεκαρδιστικά γέλια τόσο από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο πλατώ, όσο και από τους τεχνικούς πίσω από τις κάμερες.

Όλα αυτά έγιναν αξημέρωτα, στις 6.20 το πρωί και ήδη το βίντεο έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο, με το γουρούνι να έχει γίνει η μασκότ της ημέρας.