Newsroom

Newsroom

Γονίδης: «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι, ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω 20»

Σε ερώτηση για το τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητά του, ο Σταμάτης Γονίδης, απάντησε: «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι»

Stamatis Gonidis 15622410913

Την απορία του σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια εξέφρασε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Mega καλημέρα».

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να σχολιάσει την πρόσφατη φωτιά στα νότια προάστια, στην περιοχή της Βούλας, κατά την οποία ο ίδιος, η σύζυγός του και το μωρό τους είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν προσωρινά το σπίτι τους: «Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί η φωτιά έφτασε στα 50 μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική και την έσβησαν».

Σε ερώτηση για το τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητά του, ο Σταμάτης Γονίδης, απάντησε: «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι, ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο;»

Όταν ερωτήθηκε γιατί φοράει συχνά σκούρα γυαλιά, ο τραγουδιστής είπε: 

«Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία. Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο Γονίδης τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας». Τέλος, μίλησε για την επόμενη συνεργασία! «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά», κατέληξε.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…