Γονείς καταγγέλουν Καμίνη για τριτοκοσμικές συνθήκες υγιεινής σε σχολεία της Αθήνας

[…]

kaminis 1

Σοβαρότατες καταγγελίες προς το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη αναφορικά με τις συνθήκες υγιεινής σε σχολεία του δήμου Αθηναίων, διατυπώνει η Ένωση Συλλόγων και Κηδεμόνων της 4ης δημοτικής κοινότητας του δήμου Αθηναίων.

Οι γονείς κάνουν λόγο για τριτοκοσμικές συνθήκες υγιεινής. Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν ότι στο 54ο Γυμνάσιο το οποίο φιλοξενεί 480 μαθητές, υπάρχουν βουλωμένες τουαλέτες, φωλιές και αβγά περιστεριών στους χώρους του 51ου Γυμνασίου και 27ου Λυκείου συστηματική ούρηση ταξιδιωτών από το σταθμό Λαρίσης δίπλα στις βρύσες του 67ου Δημοτικού Σχολείου, όπου πίνουν νερό μικροί μαθητές.

Οι γονείς κάνουν λόγο για ανεπάρκεια των αρμοδίων της παράταξης του κ. Καμίνη, η οποία “είναι και επικίνδυνη για την υγεία των μαθητών”.

Η κύρια ευθύνη όμως, καταγγέλουν οι γονείς “η κύρια ευθύνη βαραίνει το Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος όφειλε να ελέγχει τους υφισταμένους του και μέλη της παράταξής του”.

“Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι εξαγγελίες «βιτρίνας» και οι συναντήσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο, τη στιγμή που στα σχολεία και τις γειτονιές επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες”, καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι γονείς.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…