Γονείς αποκεφάλισαν κόρη και γαμπρό γιατί έκαναν το "έγκλημα" να ερωτευτούν

Σε ορισμένα σημεία τού πλανήτη η αγάπη τιμωρείται με αποκεφαλισμό. Συγκεκριμένα, στην περιοχή Σατράχ του Πακιστάν μια 17χρονη κι ένας…

pakistan 8

Σε ορισμένα σημεία τού πλανήτη η αγάπη τιμωρείται με αποκεφαλισμό. Συγκεκριμένα, στην περιοχή Σατράχ του Πακιστάν μια 17χρονη κι ένας 31χρονος έχασαν με αυτόν το φρικιαστικό τρόπο τη ζωή τους όταν έπεσαν θύματα επίθεσης των γονέων της νεαρής, οι οποίοι δεν αποδέχονταν το γεγονός ότι η κόρη τους παντρεύτηκε από αγάπη. Γι’ αυτό κι αποφάσισαν να σκοτώσουν το νεαρό ζευγάρι, κόβοντάς του το λαιμό με δρεπάνι.

Η μητέρα κι ο πατέρας της 17χρονης μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού με την πρόφαση πως θα έδιναν την ευλογία τους, όταν όμως το ζευγάρι άνοιξε την πόρτα οι γονείς της νεαρής τους έδεσαν με σχοινιά και στη συνέχεια τους δολοφόνησαν. Η πακιστανική αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι υποστήριξαν πως προσβλήθηκαν από το γάμο της κόρης τους.

Σύμφωνα, εξάλλου, με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Πακιστάν έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 869 «εγκλήματα τιμής» μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο αριθμός μπορεί να είναι ακόμα πιο υψηλός, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα εγκλήματα δεν αναφέρονται στις αρχές.

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…