Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη: «Φτάνει πια, να είναι ο Αλκης ο τελευταίος» (video)

Για πρώτη φορά μίλησαν στην κάμερα για τη στυγερή δολοφονία του άτυχου γιού τους 

273150332 4745950775482025 2579185342488413797 n 1

Για πρώτη φορά μίλησαν δημόσια οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπάνου μετά το στυγερό έγκλημα στα στενά της Θεσσαλονίκης που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Οι γονείς του Άλκη μίλησαν για πρώτη φορά στην ΕΡΤ3, και όπως δήλωσαν οι ίδιοι, ο σκοπός τους είναι να «στείλουμε μήνυμα αγάπης». Παράλληλα ευχήθηκαν ο Αλκης τους να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αγάπης. Φτάνει πια. Να κλείσει ο κύκλος αίματος. Η γυναίκα μου με στήριξε και με στηρίζει», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3 ο πατέρας του Αλκη Καμπανού

«Να σταματήσει, δεν αντέχουμε άλλο, ο Αλκης να είναι το τελευταίο θύμα», είπε από την πλευρά της η μητέρα του, ενώ πρόσθεσε ότι: «Ο Αλκης αν βρισκόταν τώρα στο σπίτι θα σας έστελνε την αγάπη του, αγάπη προς όλο τον κόσμο». «Ήταν, είναι ένα εξαίρετο παιδί, ήξερε μόνο να αγαπά τους πάντες και απλώς ζητούσε να αγαπούν ο ένας τον άλλο», ανέφερε η μητέρα του Αλκη.

Προθεσμία από την ανακρίτρια πήραν οι 8

Προθεσμία για να απολογηθούν τμηματικά από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, έλαβαν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή της Χαριλάου.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθησαν χθες (Κυριακή), διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Μετά την προθεσμία που έλαβαν επιστρέφουν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Την πόρτα της ίδιας ανακρίτριας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να απολογηθεί ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί πρώτος, λίγες ώρες μετά το φονικό. 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…