Κυνική ομολογία γνωστού τραγουδιστή: «Την βίαζε το αφεντικό μου στα καμαρίνια, αλλά δεν ήταν δικό μου θέμα» (video)

Χυδαία ομολογία από τον Κώστα Βασιλείου που είδε το αφεντικό του να βιάζει μια νεαρή κοπέλα αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί «δεν ήταν δικό του θέμα» 

NewsRoom 06/12/2021 | 13:16

Με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο και δίχως την παραμικρή ντροπή ο Γιάννης Βασιλείου παραδέχθηκε ότι είδε μπροστά στα μάτια του τον βιασμό μιας κοπέλας και δεν έκανε απολύτως τίποτα, επιτρέποντας έτσι στο ισχυρό αφεντικό του να συνεχίσει να βιάζει το νεαρό θύμα στο καμαρίνι του.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν παραδέχθηκε μόνο πως έμεινε αμέτοχος μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και τις φωνές της κοπέλας, αλλά και πως δεν έχει μετανιώσει γιατί δεν ήταν δικό του θέμα.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Και συνέχισε: «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παραπάνω ομολογία «πάγωσε» το πλατό της εκπομπής το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να δηλώνει πως: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα»;