Την «αποθέωση» γνώρισε… ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη, με το σύνθημα που έγινε λατρεία στα social media

Mε  νωπό ακόμη το σοκ από τις προσωπικές αποδοκιμασίες του  στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, ο πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη ( που έχει μετατραπεί σε αστυνομοκρατούμενη πόλη) και πήρε μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στην ΔΕΘ. Με το γνωστό σύνθημα «Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι» ... οι Θεσσαλονικείς καλώς όρισαν  τον πρωθυπουργό  

Μητσοτακης ΔΕΘ

Μια  πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στην ΔΕΘ κατά την διάρκεια στης ομιλίας του πήρα ο πρωθυπουργός που βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη.  Οι θεσσαλονικείς φρόντισαν να τον υποδεχθούν… με το σύνθημα που έγινε λατρεία στα social media (δημιουργήθηκε στις πυρκαγιές στην Αττική-Εύβοια), «Μητσοτάκη γ@μιεσ@ι».

Την αρχή έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με συγκέντρωση στην Καμάρα και ακολούθησαν οι υγειονομικοί, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πορεία προς το ΥΜΑ-Θ..

 

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται το θερμόμετρο να ανέβει καθώς ότι χιλιάδες  εργαζόμενοι/ες δεν προτίθενται να μείνουν άπραγοι και  θα διαμαρτυρηθούν. Μεγάλος φόβος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τους παλιούς του συμμάχους (τότε που έκλεινε το μάτι στην ακροδεξιά πτέρυγα για να σηκώσει τον πήχη του εθνικισμού), ”Μακεδονομάχους”, που έκαναν συλλαλητήρια και καλούσαν σε ξεσηκωμό για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα όμως  αποτελούν τον κύριο και πιο σκληρό πυρήνα των αντεμβολιαστών και των αρνητών του κορονοϊού. Ίσως τελικά, αυτή να είναι και η ευκαιρία για να του λυθεί και η απορία ποιος είναι και ο ηθικός αυτουργός των αποδοκιμασιών στο πρόσωπό του, μετά την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη που έσπευσε  να ενοχοποιήσει  το ΚΚΕ απαιτώντας λογοδοσία.